factum2 aabenraa

Fra vores lokale factum2 afdeling i Aabenraa, har vi kunder i hele Sønderjylland. Står du og skal bruge en rådgiver til byggesagkyndig i Aabenraa eller Sønderjylland, kommer vi ud til dig, uanset hvor stor eller lille en opgave, du skal have løst.

Jan Gjerlevsen, som er indehaver af den lokale factum2 afdeling i Aabenraa, er uddannet bygningssnedker og bygningsingeniør. Udover sin to uddannelser har han også en del års erfaring som leder af kommunaltekniske afdelinger i både Gråsten og Sønderborg med sig i bagagen. Sidst, men ikke mindst har Jan også erhvervsmæssig erfaring i at være beskikket byggesagkyndig og energikonsulent hos factum2 siden 2016. Jan har derfor erfaring i rådgivning og udarbejdelse af både tilstandsrapporter og energimærkning af både almene boliger og større ejendomme. Ydermere kan han desuden levere energirådgivning, drift- og vedligeholdelse, forsikringssager, tilsyn ved nybyg, samt 1- og 5 års gennemgang. 

Jan Gjerlevsen

Jan Gjerlevsen

Ansvarlig indehaver

Jørgensgård 57
6200 Aabenraa

Åbningstider:
9.30 – 17.00

6200@factum2.dk

23 82 70 88

CVR-nr.: 39777940

factum2 aabenraa hjælper dig med

Tilstandsrapport

Energimærkning

Byggeteknisk rådgivning

Forsikringssager

Fugt- og skimmel

Tilsyn ved nybyg

1 og 5 års gennemgang

Få hjælp til byggeteknisk rådgivning og tilstandsrapport i hele Sønderjylland

Selvom vores Aabenraa afdeling ligger i Aabenraa, kan du sagtens få vores råd og vejligning i hele Sønderjylland og omegn. Vores lokale afdeling har stor erfaring inden for flere områder, men særligt områderne tilsyn ved tilbygning, drift- og vedligeholdelse, tilstandsrapport samt energirådgivning er vores ekspertiseområde. Derfor kan du roligt komme til os, hvis du ønsker hjælp rådgivning om din nye bolig, eller vil vide, hvor meget du bør budgettere med i udgifter til boligens vedligeholdelse.

Er der behov for en tilstandsrapport i Sønderjylland, klarer vi selvfølgelig også dette for dig, og vores lokale byggesagkyndige i Aabenraa har stor viden inden for tilstandsrapporter, og hvordan disse skal udarbejdes, så du får en rapport der er til at regne med. Kvalitet er nøgleordet hos factum2, og derfor er alle vores rapporter også kvalitetssikret. Dermed ved du, at tingene er i orden.

Har du brug for at få en køberrådgivning, når du skal købe bolig, eller en indeklimaanalyse/fugt- og skimmel og termografering af din nuværende bolig, kan vi også hjælpe dig med dette. 

Vi er din lokale byggesagkyndige i Aabenraa

Factum2 Aabenraa er din lokale byggesagkyndig i Aabenraa og resten af Sønderjylland. Uanset, hvad du skal bruge en byggesagkyndig til, kan vi være din lokale rådgiver og hjælpe dig på rette vej, når du har brug for det. Har du eks. planer om at sælge din bolig, bygge nyt hus eller renovere din bolig, tilbyder vi også at være din byggesagkyndig i Aabenraa i forbindelse med byggeriet eller salget af boligen.

Vi tilbyder derudover også at føre tilsyn med dit nybyg i Aabenraa, skulle du have brug for dette. Et tilsyn af dit nybyggeri sikrer dig, at alt forløber efter planen uden fejl.

Vi hjælper både private og virksomheder med at rådgive om og udarbejde tilstandsrapporter, være uvildige byggesagkyndige eller foretage en energimærkning i Aabenraa og hele Aabenraa kommune. Den mangeårige erhvervserfaring som byggesagkyndig i Aabenraa kombineret med en teoretisk uddannelse giver dig som kunde en god service af høj kvalitet.

Indbegrebet af alle factum2 afdelinger er fleksibilitet og personlig rådgivning, hvor kundens ønsker og behov er i fokus. Det gør sig også gældende hos den lokale factum2 i Aabenraa, hvor du med garanti vil få personlig og faglig rådgivning af byggesagkyndig i Aabenraa, Jan Gjerlevsen. Jan Gjerlevsen kan kontaktes via telefon på 23 82 70 88 eller via mail på 6200@factum2.dk, skulle du have spørgsmål eller brug for byggerådgivning.

Kontakt factum2 aabenraa

Få lokal rådgivning

Kontakt - Afdelinger