factum2 aalborg ø

Ikke langt fra Limfjorden finder du vores factum2 afdeling i Aalborg. I denne lokale afdeling beliggende i det smukke Nordjylland, dækker vi den nordlige del af Danmark. Indehaver Lars Lillienskjold er med sine 33 år i byggebranchen og uddannelse som bygningskonstruktør en medarbejder, du trygt kan stole på. Han har bred viden og erfaring inden for alle aspekter af byggeri, og kan derfor yde den bedste rådgivning til dig, uanset hvilken opgave du har brug for hjælp til.

Jan Gjerlevsen

Lars Lillienskjold

Ansvarlig indehaver

Wesselsvej 19
9220 Aalborg Øst

Man-tors: 9.30 – 16.00
Fre: 9.30 – 15.00

9220@factum2.dk

22 52 40 37
CVR-nr.: 41144971

factum2 aalborg ø hjælper dig med

Energimærke E+

1 og 5 års gennemgang

Byggeteknisk rådgivning

Tilsyn ved nybyg

Lokal og kompetent byggesagkyndig i Aalborg

Med en faglig kompetent byggesagkyndig i Aalborg er du sikret kvalificeret og professionel byggeteknisk rådgivning, der hjælper dig til bl.a. at forstå din tilstandsrapport. Med Lars som din byggesagkyndige rådgiver hjælper han dig med at forstå, hvordan du skal tolke din tilstandsrapport. Denne indeholder ofte en masse byggetekniske ord og formuleringer, som kan være svært at forstå, hvis du som os ikke er stærk byggeteknisk. Vi fokuserer på rådgivning der giver mening både for dig og for os, og derfor tilpasser vi også vores rådgivning, så den matcher dine ønsker og behov.

Tilstandsrapport i Aalborg og Nordjylland

Med en tilstandsrapport i hånden får du overblik over, hvordan boligens tilstand er. Dette er en stor hjælp, og er en af de vigtigste dokumenter, du kan have med dig, når du sælger eller køber en bolig. Hos factum2 Aalborg tilbyder vi dig at udarbejde din tilstandsrapport i Aalborg hurtigt og effektivt, så du kan komme videre med de mange andre ting, du skal tage stilling til. Vi tilbyder ligeledes at gennemgå rapporten med dig, så du er klar over boligens tilstand, og hvad der evt. kan være med til et nedslag i prisen.

Factum2s lokale afdeling i Aalborg er kendt for at være grundige og effektive i sin udførelse af både tilstandsrapport i Aalborg, men også i arbejdet med de mange andre rapporter vi tilbyder, hvorfor du kan være tryg ved, at alt er af høj kvalitet, når du får det i hånden.

Er du sælger, kan du få et energimærke i Aalborg

Boligejere, som står over for et kommende boligsalg, skal have foretaget en energimærkning af deres bolig. Et energimærke i Aalborg foretages af vores erfarne konsulent, Lars Lillienskjold, som med tre årtiers erfaring virkelig forstår sig på boligmarkedet og boligbyggeri. Det er derfor ingen sag for ham at vurdere din boligs energiforbrug for herefter at give boligen et energimærke. Er du bygherre og i færd med at bygge dit eget hus, skal du også bruge et energimærke i Aalborg, inden du kan flytte ind i dit nye hus.

factum2 i Aalborg – din lokale afdeling i Nordjylland

Hvad enten du har behov for en byggesagkyndig i Aalborg eller brug for rådgivning i forbindelse med tilsyn ved nybyg i Aalborg, kan du til hver en tid kontakte vores afdeling i Aalborg. Lars står klar til at tilbyde dig den bedste rådgivning på ægte jysk facon. Både når det gælder drift- og vedligeholdelsesplaner, byggeteknisk rådgivning, køberrådgivning samt 1 og 5 års gennemgang af boligen i Aalborg.
Du kan fange Lars Lillienskjold på telefon 22 52 40 37 eller mail på 9220@factum2.dk. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte din afdeling gennem kontaktformularen her på siden.

Kontakt factum2 aalborg ø

Få lokal rådgivning

Kontakt - Afdelinger