factum2 aarhus

Bor du i Aarhus eller omegn, er der ikke langt til din lokale factum2 afdeling. Factum2 Aarhus ligger lige syd for Aarhus, nærmere betegnet Højbjerg, hvorfra vi kommer rundt til både Aarhus og omegn, samt hele Østjylland.

Det er Kenn Lyngby, som er indehaver af den lokale factum2 afdeling i Aarhus. Siden midten af halvfemserne, nærmere betegnet 1996, har Kenn Lyngby arbejdet med både tilstandsrapporter og energimærkning, først som selvstændig i eget firma og sidenhen hos factum2. Derfor kan han tilbyde dig en solid og faglig rådgivning, hvis du har brug for en tilstandsrapport i Aarhus. Er der brug for en byggerådgiver, er Kenn Lyngby også erfaren inden for dette område.  

Vælger du factum2 i Aarhus, får du altid en garanteret høj kvalitet og rapporter udarbejdet til tiden. Det er vigtigt for os, at du er tilfreds, og derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Jan Gjerlevsen

Kenn Lyngby

Ansvarlig indehaver

Elverdalsvej 28
8270 Højbjerg

Man-tors: 9.30 – 16.00
Fre: 9.30 – 15.00

8000@factum2.dk

40 58 35 77

CVR-nr.: 26796407

factum2 aarhus hjælper dig med

1 og 5 års gennemgang

Byggeteknisk rådgivning

Forsikringssager

Byggerådgiver i Aarhus

Det kan være en god idé at tage kontakt til en lokal byggerådgiver i Aarhus, når du skal renovere eller ombygge din bolig. En byggerådgiver kan være din hjælp, når der er flere beslutninger i byggeprocessen, som skal træffes. Med Kenn Lyngby som din lokale byggerådgiver i Aarhus får du mulighed for at have en ekstern part ved din side, som kan hjælpe dig igennem hele processen. Kenns flerårige erfaring inden for byggebranchen, giver ham et solidt fundament til at hjælpe flere af vores kunder med byggerådgivning.

Din lokale byggesagkyndige kan desuden være din hjælp, når eller hvis du har brug for en køberrådgiver eller byggeteknisk rådgiver. Kenn kan ligeledes rådgive dig ifm. energirådgivning og energimærkning af boligen, hvis du skal bruge en drift- og vedligeholdelsesplan til boligen, eller hvis du har brug for hjælp til forsikringssager. 

Byggesagkyndig i Aarhus

En byggesagkyndig kan bruges til meget mere, end kun at udarbejde tilstandsrapporter. En byggesagkyndig kan både være en hjælp for både sælger eller køber af en bolig. Når du henvender dig til en byggesagkyndig for at få rådgivning, kan den byggesagkyndige hjælpe dig med at se boligen igennem, men den byggesagkyndige kan også hjælpe dig med at efterse tilstandsrapporten. Derudover kan du få rådgivning af en byggesagkyndig til at kontrollere dit nybyggeri, hvilket kan være en stor hjælp for dig.

Har du brug for en byggesagkyndig i Århus, er factum2 de helt rette at tale med. Vi har stor erfaring inden for byggebranchen, og kan dermed rådgive dig om lige det, du har behov for.

Tilstandsrapport i Aarhus

Selvom det ikke er et krav at få udarbejdet en tilstandsrapport, når du skal sælge din bolig, kan det være en særdeles god idé alligevel, både for din egen og købers skyld. Har du brug for en tilstandsrapport i Aarhus, kan du tage kontakt til din lokale factum2 i Aarhus. Vi står til rådighed for dig, der har brug for en tilstandsrapport, også hvis du er køber af en ny bolig. Kenn Lyngby har mange års erfaring og speciale i at udfærdige tilstandsrapporter, og derfor er du garanteret en grundig rapport af høj kvalitet.

Din lokale factum2 i Aarhus og Østjylland

Skønt vores lokale afdeling ligger i Aarhus, hjælper vi stadig mange kunder både i Aarhus, men også i områderne omkring, herunder Højbjerg, Brabrand, Tilst og Risskov. Derfor behøver du ikke lede langt efter os, hvis du bor i Østjylland. Du er altid velkommen til at kontakte os gennem kontaktformularen her på siden eller direkte til Kenn Lyngby på telefon 40 58 35 77 eller på mail 8000@factum2.dk

Kontakt factum2 aarhus

Få lokal rådgivning

Kontakt - Afdelinger