factum2 el & teknik

Selvom factum2 er en virksomhed med fokus på tilstandsrapporter og energimærkning, har vi også en el-teknisk afdeling – bedre kendt som factum2 el og teknik. Factum2 el og teknik er en elinstallationsvirksomhed, som dækker hele landet, lige fra Esbjerg i Vest til København i Øst. 

Blumersgade 5B, 5. sal,
8700 Horsens

Man-tors: 9.30 – 16.00
Fre: 9.30 – 15.00

teknik@factum2.dk

70 25 57 57

CVR-nr.: 34453489

factum2 el & teknik hjælper dig med

Lovliggørelser

Z

Elservice

Belysning

Traditionelt elarbejde

Fejlstrømsafbryder - HFI/HPFI

El eftersyn hos factum2 el og teknik

Hos factum2 el og teknik udfører vi el eftersyn af din bolig og laver elinstallationer for dig, hvis du har brug for det. Kendetegnet ved factum2 el og teknik er, ligesom ved factum2, fokus på vores kunder og deres behov. Dermed får du den rådgivning, der passer til dig.

Alle vores konsulenter er desuden uddannede elektrikere og har mange års erfaring og kompetencer inden for el, installation og teknik. Dette sikrer, at vores factum2 medarbejdere har kvalifikationerne i orden, og dermed er du sikret kvalitet i alt det udførte el-arbejde.

Factum2 el og teknik udfører alle former el teknik og el-eftersyn

Hos factum2 el og teknik tilbyder vi også at udføre andre typer af el teknik og el tjek. Vi tilbyder bl.a.

  • El teknisk rådgivning
  • Lovliggørelse
  • Elladestandere
  • El-service
  • Fejlstrømsafbryder HPFI/RCD

Vores dygtige elektrikere og teknikere står klar til at hjælpe dig, uanset om du har brug for et el-eftersyn i forbindelse med salg af din bolig, eller om du har behov for at tjekke om dine elinstallationer i boligen er lovlige.

Med et el tjek, også kaldet el eftersyn, ser vi på boligens elinstallationer for at afdække de forskellige installationers funktionalitet. Dette gør vi af hensyn til både praktik og sikkerhed. På den måde finder vi hurtigt frem til, hvis der er installationer i boligen, som kan være til fare for dig eller andre. Er der det, sørger vi selvfølgelig for at løse dette. I vores rapport vi du også få et overblik over de forskellige installationer, som forefindes i boligen.

Vi hjælper desuden også med at udskifte dit HPFI-relæ, hvis det er nødvendigt. Kort sagt løser vi alle typer af opgaver inden for el teknik i Horsens og hele landet.

Høj kvalitet inden for el teknik

Factum2 el og teknik er repræsenteret i hele Danmark. Det betyder, at du kan få hjælp til elinstallationsrapporter, el tjek, el-service og meget andet, uanset hvor i landet, du befinder dig. Alle vores elektrikere er lokale, og kan derfor hjælpe dig i dit nærområde.

Vores hovedkontor ligger på samme adresse som vores søsterselskab factum2 a/s, og vi er derfor i tæt dialog med de forskellige medarbejdere og afdelinger rundt omkring i landet.

Vi brænder for el og teknik, og derfor går vi op i at give dig den bedste kvalitet inden for el teknisk rådgivning og el-eftersyn. Vi bliver løbende efteruddannet, så vi kan matche de opgaver, vi får. Samtidig bliver vores arbejde kvalitetssikret, hvilket er din garanti for, at vores elektrikere kan udføre arbejdet og deres rapporter korrekt. 

Har du brug for en pris på et el tjek eller el-eftersyn, eller har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os i vores afdeling på telefon 70 25 57 57 eller på vores mail teknik@factum2.dk.

Kontakt factum2 el & teknik

Få lokal rådgivning

Kontakt - Afdelinger