factum2 as

I 2010 slog vi dørene op for factum2, som er en arkitekt- og ingeniørvirksomhed, som tilbyder rådgivning til private og erhverv inden for tilstandsrapporter, energimærkning og byggeteknisk gennemgang af boliger og ejendomme. Vi udfører dog også mange andre opgaver, som eks. termografering, indeklimaanalyse, tilsyn ved nybyg og køberrådgivning.

Vi har vores hovedkontor i Horsens, hvorfra vi kommer ud til flere forskellige typer af opgaver og kunder i og omkring Horsens, men også Vejle, Hedensted og Brande er byer, vi kører ud til. Endvidere er factum2 bredt repræsenteret med afdelinger over hele landet, hvorfra vi servicerer hele Danmark med vores rådgivning. Factum2 har lige nu 25 lokale afdelinger fordelt i Jylland, på Fyn og på Sjælland, hvorfra vores lokale byggesagkyndige og energikonsulenter kan rådgive dig om alt fra tilstandsrapporter til indeklimaanalyse.

Fra hovedkontoret i Horsens styrer vi factum2s overordnede kvalitetssikring, vores økonomi, markedsføring og vores IT-drift. Det er ligeledes på kontoret, at vi koordinerer indkomne bookinger fra vores kunder, som har henvendt sig til en af vores lokale afdelinger i hele landet. Derved holder hovedkontoret, factum a/s, et overblik og en samlet tråd over alle vores afdelinger og bookinger.  

Blumersgade 5B, 5. sal,
8700 Horsens

Man-tors: 9.30 – 16.00
Fre: 9.30 – 15.00

info@factum2.dk

70 25 57 57

CVR-nr.: 32770290

Personlig boligrådgivning hos factum2

Hos factum2 a/s i Horsens er hele omdrejningspunktet for virksomheden og de mange afdelinger den personlige kontakt til vores kunder. Den personlige relation er vigtig, når vi hjælper dig med din bolig, og derfor er det også vigtigt, at du kan være tryg hos vores byggesagkyndige. Samtidig sætter vi en stor ære i at kvalitetssikre alt vores arbejde gennem ISO-certificering, som styres gennem vores hovedkontor. Alt dette er sammen med til at skabe de bedste rammer og betingelser for et velfungerende samarbejde mellem dig som kunde og os som din uvildige byggesagkyndig.

På hovedkontoret kan vi endvidere henvise dig til din lokale byggesagkyndige eller energikonsulent, så du får en, der matcher dine behov og din lokation.

Veluddannede og erfarne factum2 medarbejdere

I alle vores afdelinger finder du vores factum2 medarbejdere som alle er byggesagkyndige og/eller energikonsulenter, hvilket betyder, at du kan få kyndig og professionel rådgivning, uanset hvor i landet du befinder dig. Har du brug for en tilstandsrapport, energimærkning af din bolig eller sågar en indeklimaanalyse, kan du enten kontakte hovedkontoret eller din lokale factum2 afdeling, som kan hjælpe dig.

Vores mange medarbejdere og selvstændige indehavere har mange års erfaring, samt en lang række praktiske uddannelser med sig, som gør, at du kan være i trygge hænder, når du bestiller din rådgivning hos factum2.

På vores factum2 a/s hovedkontor i Horsens har vi 14 veluddannede medarbejdere, som hver dag gør et effektivt stykke arbejde med at koordinere de mange afdelinger og drifte vores hovedkontor, så alt fungerer som det skal. De har alle mange års erfaring i både IT, drift, økonomi, markedsføring og koordinering af afdelingerne.

Vil du gerne i kontakt med os, så er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 70 25 57 57 eller sende os en mail på info@factum2.dk.

Har du brug for en tilstandsrapport, byggeteknisk rådgivning eller andre former for rådgivning, kan vi derfor være mere end behjælpelige med dette.

Kontakt factum2 as

Få lokal rådgivning

Kontakt - Afdelinger