factum2 gråsten

Factum2 har afdelinger over hele landet, og Sønderjylland er ingen undtagelse. I Gråsten finder du således vores lokale sønderjyske afdeling – factum2 Gråsten. Vi kommer rundt i både Sønderjylland og på Als fra afdelingen i Gråsten, og kan derfor være din lokale rådgiver, hvis du bor i Sønderjylland eller områderne omkring.

Til daglig drives vores Gråsten afdeling af Henrik Lundgaard,
der både har en uddannelse som bygningskonstruktør og tømrer og byggetekniker. Henrik har, i sit virke som selvstændig, erhvervet sig en række kompetencer inden for byggebranchen. Dermed får du faglig viden på højt plan inden for energimærkning og tilstandsrapporter i Gråsten, men du kan også sagtens få svar på en masse andre spørgsmål om byggeteknik, skulle du have behov for dette.
Det er således en solid faglig baggrund han tager med sig i sit virke som selvstændig indehaver af factum2 i Gråsten.

Henrik Lundgaard, factum2 Kolding

Henrik Lundgaard

Ansvarlig indehaver

Esbjergvej 84
6000 Kolding

Man-tors: 9.30 – 16.00
Fre: 9.30 – 15.00

6000@factum2.dk

74 56 04 86
CVR-nr.: 31786606

factum2 gråsten hjælper dig med

Tæthedsprøvning

1 og 5 års gennemgang

Byggeteknisk rådgivning

Tilsyn ved nybyg

Byggeteknisk rådgivning i Gråsten

Bygger du nyt, eller er du ved at sælge din bolig, kan du måske have brug for byggeteknisk rådgivning. Hos din lokale factum2 i Gråsten tilbyder vores indehaver Henrik at være din byggetekniske rådgiver på flere forskellige opgaver, herunder bl.a. tilsyn ved nybyg, så du får den bedste rådgivning. Erfaringen som både bygningskonstruktør, tømrer og byggetekniker gør ham i stand til at give dig en grundig gennemgang af din bolig, så du får korrekt byggeteknisk rådgivning. Det kan gavne dig, når du har brug for rådgivning vedr. dit boligkøb eller boligsalg, og/eller i forbindelse med din tilstandsrapport. Byggeteknisk rådgivning i Gråsten er ligeledes vigtigt, hvis du ønsker at få både 1 og 5 års gennemgang af din bolig i Gråsten. Her hjælper vi dig med at gennemgå boligen for evt. mangler.  Ved at få en professionel samarbejdspartner til at give dig byggeteknisk rådgivning i Gråsten eller andre områder i Sønderjylland, er du garanteret ordentlig kvalitet. Vi går samtidig ind for fleksibilitet, så vi udfører opgaverne, når det passer dig.

Energimærkning i Gråsten

Med sine mange års erfaring inden for byggebranchen og sin solide uddannelsesbaggrund har Henrik Lundgaard forstand på både tilstandsrapporter og energimærkning i Gråsten. Henrik er således den rette at henvende sig til, hvis du har brug for at få udarbejdet en grundig tilstandsrapport eller energimærkning af din bolig i Gråsten. Endvidere kan du som kunde hos factum2 altid være sikker på, at du får den nødvendige viden og forståelse for og omkring det arbejde vi udfører og leverer for dig. Det betyder, at du hos os får grundigt gennemarbejdet rapporter, der udstråler kvalitet og effektivitet. Samtidig får du selvfølgelig din energimærkning i Gråsten til aftalt tid.

Factum2 i Gråsten – din lokale samarbejdspartner

Når du som køber eller sælger af en bolig har brug for rådgivning og hjælp, så er factum2 Gråsten din lokale sparrings- og samarbejdspartner. Vi ved, hvor svært det kan være at have overblik over de mange forskellige processer og dokumenter, der kræves ved et boligkøb- eller salg. Derfor står vores professionelle indehaver, Henrik Lundgaard, klar til at give dig professionel rådgivning, der er til at forstå. Vi sørger for, at alle dokumenter er i orden og er af højeste kvalitet.

Ønsker du at få hjælp til en energimærkning i Gråsten eller udarbejdet en tilstandsrapport for din bolig, så tag kontakt til os gennem siden her, eller direkte til din lokale afdeling på telefon 74 56 04 86 eller på mail 6000@factum.dk. Er der andre opgaver, du har brug for at få udført, som eks. termografering af boligen, tæthedsprøvning eller få foretaget en grundig indeklimaanalyse, kan vi også være behjælpelige med udførsel af dette. 

Kontakt factum2 gråsten

Få lokal rådgivning

Kontakt - Afdelinger