factum2 herning

I midten af Jylland ligger vores factum2 afdeling i Herning. Afdelingen er beliggende centralt i Herning, hvilket gør det muligt for os at hjælpe både kunder i Herning, men også øst for Herning nær Silkeborg, samt Vest for Herning.

I Herning afdelingen er det bygningskonstruktør Thorsten Rasmussen, der står for den daglige drift og ledelse. Udover at være uddannet bygningskonstruktør, er Thorsten også uddannet byggesagkyndig og energikonsulent. Dertil har han flere års erfaring inden for byggebranchen, hvor han har arbejdet som projektleder på flere projekter. Han har derved erhvervet sig en del ekspertise og viden inden for feltet, som han tager med sig i arbejdet hos factum2 i Herning.

Thorsten Rasmussen

Ansvarlig indehaver

Snejbjergvej 5B, Studsgaard
7400 Herning

Man-tors: 9.30 – 16.00
Fre: 9.30 – 15.00

7400@factum2.dk

26 49 70 26
CVR-nr.: 38482955

factum2 herning hjælper dig med

Byggeteknisk rådgivning

Energirådgivning

Drift- og vedligeholdelsesplaner

Tilsyn ved nybyg

Factum2 Herning er fleksibel med alle opgaver

Som kunde hos factum2, uanset om du er privat- eller erhvervskunde, vil du opleve, at vi fokuserer på kvalitet og fleksibilitet i alle vores opgaver. Det gør vi, fordi vi har fokus på dig, og hvilke behov du har. Når vi udfører vores opgaver, er det således ud fra, hvornår det passer dig.

Hos os er du garanteret en uvildig energikonsulent eller byggesagkyndig, når vi besigtiger og gennemgår din bolig. Samtidig er du sikret en lokal kendt rådgiver, som kender til dit boligerne i dit område.

hvad enten du har brug for rådgivning og udarbejdelse af tilstandsrapporter, køberrådgivning, energirådgivning, drift- og vedligeholdelsesplan eller tilsyn ved nybyg, kan factum2 i Herning være din professionelle rådgiver. 

 

 

 

Brug for en tilstandsrapport i Herning?

Er du boligejer, men er i gang med at sælge dit hus, er der mange dokumenter at have styr på. Et af de dokumenter er en tilstandsrapport. Som sælger af en privat bolig, kan det være nødvendigt at få en tilstandsrapport, der dokumenterer boligens stand over for en potentiel køber. Hos factum2 Herning kan du få en tilstandsrapport i Herning af en uddannet byggesagkyndig, som forstår, hvordan en sådan rapport skal udarbejdes. Alle vores medarbejdere, herunder også vores afdelinger, er uvildige byggesagkyndige, der har forstand på at lave tilstandsrapporter. Er der brug for en tilstandsrapport i Herning, kan du med god samvittighed tage kontakt til os. Bor du andre steder i Midtjylland, kan du også sagtens henvende dig til os, da vi hjælper bredt i området omkring Midtjylland.

Vi er hurtige og effektive, og du kan således få en tilstandsrapport i Herning på ganske kort tid. Så slipper du for at vente flere uger eller måneder på de vigtigste dokumenter i din salgsproces.

Energimærke i Herning af professionel energikonsulent

Vores lokale afdelingsindehaver, Thorsten Rasmussen, har ikke kun erfaring med at udarbejde tilstandsrapporter. Som energikonsulent er Thorsten Rasmussen desuden vant til at gennemgå forskellige typer af boliger for at kunne lave et energimærke i Herning. Med et energimærke af din bolig har du et klart stempel på, hvor meget energi din bolig bruger. Dette er lovpligtigt, når du gerne vil sælge din bolig. Er du i tvivl om der er andre dokumenter, du skal bruge ved et boligsalg, kan factum2 Herning også være behjælpelig med dette.

Har du brug for at få et energimærke i Herning eller en tilstandsrapport, er du velkommen til at tage fat i factum2s lokale Herning afdeling i Midtjylland. Du kan altid ringe til Thorsten Rasmussen på telefon 26 49 70 26 eller på mail 7400@factum2.dk.

Kontakt factum2 herning

Få lokal rådgivning