factum2 hillerød

Hos Factum2 i Hillerød kører vi ud til vores kunder i hele Hillerød og omegn, samt i Nordsjælland. Mangler du en byggerådgiver eller har du brug for at få foretaget en energimærkning i Hillerød, kører vi gerne ud og hjælper dig med dette i både Hillerød, og byerne omkring.

Når du kontakter din lokale factum2 i Hillerød, er det Martin Prip Kruse du vil få fat i. Martin er ingeniøruddannet og har stor erfaring inden for byggebranchen, hvor han i mange år bl.a. har arbejdet som både bygge- og projektleder inden for bl.a. entreprise og renovering. I 2007 blev Martin beskikket byggesagkyndig og energikonsulent, og derfor er Martin og factum2 i Hillerød det bedste valg, hvis du har brug for lokal byggerådgivning eller energimærkning i Nordsjælland – uanset hvilken type opgave, du skal have løst.

Jan Gjerlevsen

Martin Prip Kruse

Ansvarlig indehaver

Fyrrebakken 32
3400 Hillerød

Man-tors: 9.30 – 16.00
Fre: 9.30 – 15.00

3400@factum2.dk

70 70 71 07
CVR-nr.: 34618380

factum2 hillerød hjælper dig med

Tæthedsprøvning

Byggeteknisk rådgivning

Hjælp til energimærkning i Hillerød

Har du styr på, hvor meget din bolig bruger af energi? Og ved du, at det er lovpligtigt at få en energimærkning af din bolig, når du skal sælge?

Som privat boligsælger kan det være uoverskueligt at finde rundt i de mange rapporter, der skal udarbejdes i forbindelse med et boligsalg. Du kan derfor med fordel kontakte vores lokale energikonsulent, som kan rådgive og vejleder dig, samt give dig en energimærkning i Hillerød. Vores lokale rådgiver vil gennemgå boligen og herefter udarbejde en energimærkning af din bolig. Baseret på rapporten vil du herefter få forklaret, hvordan energiforbruget kan optimeres.

En energimærkning i Hillerød udarbejdes typisk i forbindelse med en tilstandsrapport, som bruges når du skal sælge din bolig. Du kan til hver en tid også få tilstandsrapporter udarbejdet i Hillerød af vores lokale konsulent. Det kan derfor være fordelagtigt at få foretaget disse rapporter af den samme byggesagkyndige, da dette kan være lettere og mere overskueligt for dig.

factum2 hillerød – lokal byggerådgivning i Hillerød

Som indehaver hos factum2 er der mange forskelligartede opgaver at have ansvar for. Således hjælper vores lokale Martin Prip Kruse dig også med både byggerådgivning og køberrådgivning i Hillerød. At få byggerådgivning kan være en god investering, når du eks. er ved at bygge nyt hus eller er ved at sælge. Køberrådgivning kan hjælpe dig, der som køber af et nyt hus skal bruge en uvildig rådgiver til at gennemgå din kommende bolig, så du ikke bliver snydt, eller hvis du blot ønsker at få et par ekstra øjne på boligens tilstand.

Hvad enten det drejer sig om byggeteknisk rådgivning eller køberrådgivning i Hillerød eller andre steder i Nordsjælland, kan du være sikker på, at du får en lokal rådgiver, der kender til boligområdet og har stor viden og ekspertise i at rådgive privatkunder.

Har du i stedet brug for at få foretaget en tæthedsprøvning eller indeklimaanalyse i Hillerød, fordi du oplever gener i boligen, kan vi også sagtens udføre dette for dig.

Factum2 har som hovedfokus i alle opgaver at give personlig rådgivning, hvor du har tillid til din rådgiver. Vi fokuserer endvidere på, at alle opgaver og rapporter er kvalitetsmæssigt sikret gennem vore ISO-certificering. Dette bevirker, at du trygt kan stole på, at vores arbejde altid er i top, og vores service har fokus på dig.

Kontakt factum2 hillerød

Få lokal rådgivning