factum2 horsens v

I Horsens har vi ikke kun vores hovedkontor, factum2 a/s, vi har også vores lokale afdeling, Horsens V, som er placeret på samme adresse i Horsens som hovedkontoret. I factum2 Horsens V afdelingen finder du indehaver og energikonsulent Jan Svale Sørensen. Jan Svale Sørensen er endvidere også beskikket byggesagkyndig.

Afdelingen i Horsens V blev etableret i 2006, og dækker både Midt- og Sydjylland, herunder også Horsens og omegn. Områderne omkring og i Skanderborg, Vejle, Hedensted og Brande er ligeledes områder, hvor factum2 Horsens V også udfører forskelligartede opgaver. Mangler du derfor en lokal jysk byggesagkyndig eller hjælp til at få energimærket din bolig, så er vi klar til at hjælpe dig. Med Jans mange års erfaring er han den helt rigtige at spørge, hvis du står og skal bruge en tilstandsrapport eller skal bruge en køberrådgiver i Horsens.

Jan Gjerlevsen

Jan Svale Sørensen

Ansvarlig indehaver

Blumersgade 5B, 5. sal
8700 Horsens

Man-tors: 9.30 – 16.00
Fre: 9.30 – 15.00

8720@factum2.dk

51 37 22 30

CVR-nr.: 30542223

factum2 horsens v hjælper dig med

Energimærke E+

Tæthedsprøvning

Byggeteknisk rådgivning

Tilsyn ved nybyg

Energimærke i Horsens

Hos factum2 afdelingen i Horsens V er vi specialister inden for rigtig mange områder inden for bolig- og byggebranchen. Er du kunde hos os, kan du derfor roligt være tryg ved, at vi har styr på tingene, da vi har mange års erfaring inden for tilstandsrapport og energimærkning i Horsens. Factum2 er din garanti for kvalitet og professionalitet i alle opgaver.

Som boligsælger eller boligkøber er det vigtigt at have styr på både tilstandsrapport og energimærkning. Med energimærkning af din bolig, får du et overblik over, hvor meget energi boligen bruger. Det kan være en stor hjælp for dig, der er på udkig efter en ny bolig. Hos factum2 i Horsens V sørger vi for alt arbejdet i forbindelse med udarbejdelse af energimærkning og tilstandsrapport.

Med Jan Svale Sørensens uddannelse som energikonsulent får du en grundig rådgivning og rapport inden for energimærke i Horsens. Så er du sikker på, at alt er som det skal være, og du slipper for selv at have overblikket over de mange dokumenter.

Lokal byggerådgiver i Horsens

Da Jan Svale Sørensen også er beskikket byggesagkyndig, kan du få en lokal byggerådgiver i Horsens til at hjælpe dig, når du er ved at købe eller sælge din bolig. Med en byggerådgiver, kan du få byggeteknisk rådgivning, uanset om du er køber eller sælger.

Med den byggetekniske rådgivning er du sikret imod ubehagelige overraskelser vedrørende boligens stand. En byggeteknisk rådgiver kan samtidig også rådgive dig ved tilsyn ved nybyg i Horsens. Får du brug for rådgivning eller rapporter som eks. tilstandsrapport, termografering eller endog køberrådgivning, så tøv ikke med at kontakte din lokale factum2 i Horsens V. Vi har mange års erfaring inden for flere byggetekniske områder. 

Personlig rådgivning i Horsens V

Hos factum2 er den nære og tætte personlige kontakt til vores kunder et af de vigtigste elementer i vores arbejde. Den personlige relation til vores kunder er med til at øge tilliden og samtidig synes vi, at det giver os mulighed for bedre at give dig som kunde, lige præcis det, du har brug for. Vi er yderst fleksible i vore arbejde, og kan derfor hjælpe dig, hvornår det skal være.

Har du brug for professionel rådgivning for at få et energimærke i Horsens, er du velkommen til at tage kontakt til din lokale factum2 Horsens V afdeling. Du kan kontakte Jan Svale Sørensen på telefon 76 25 08 51 eller mail på 8720@factum2.dk, såfremt du har behov for rådgivning og dokumenter til boligsalg eller boligkøb.

Kontakt factum2 horsens v

Få lokal rådgivning

Kontakt - Afdelinger