factum2 ishøj

Factum2 i Ishøj er en af vores lokale afdelinger på Sjælland, centralt placeret nær Sydkysten. Fra kontoret i Ishøj har vi kunder i både Storkøbenhavn, men også både på Vestegnen og Sydkysten. Derved kommer vi vidt omkring på Sjælland, hvis du har brug for vores professionelle rådgivning i Ishøj.

I factum2 Ishøj står indehaver Lars Friis-Nielsen klar til at yde den bedste rådgivning for vores kunder. Lars har flere uddannelser med sig i bagagen, som gør ham særdeles velvidende om alt inden for byggebranchen. Hans uddannelser tæller bl.a. bygningskonstruktør, energikonsulent og beskikket byggesagkyndig. Udover dette er Lars også uddannet i ledelse.

Med sig i rygsækken har han ligeledes en årrække af erfaring fra byggebranchen, og særligt inden for drift og energioptimering af forskellige bygninger. Denne viden bruger han til at rådgive vores mange kunder om alt, der kan være nødvendigt at vide, når du eks. skal købe eller sælge bolig.

Jan Gjerlevsen

Lars Friis-Nielsen

Ansvarlig indehaver

Vejledalen 144A
2635 Ishøj

Man-tors: 9.30 – 16.00
Fre: 9.30 – 15.00

2635@factum2.dk

53 65 65 46
CVR-nr.: 38572628

factum2 ishøj hjælper dig med

Energimærke E+

Byggeteknisk rådgivning

Få en tilstandsrapport i Ishøj

Med en tilstandsrapport i hånden fra factum2, får du kvalitet og effektivitet samlet i et dokument. Vi udarbejder din tilstandsrapport i Ishøj efter besigtigelse af ejendommen eller boligen, og kan herefter give dig en rapport inden for ganske kort tid. Vi synes kun, det bedste er godt nok til dig, og derfor er kvaliteten selvfølgelig i top, selvom vi er hurtige og effektive. Du kan altså være ganske sikker på, at en tilstandsrapport i Ishøj fra factum2 er fyldestgørende og i orden, så du ved, hvad du går ind til. Med en tilstandsrapport fra factum2 i Ishøj har du således et grundigt overblik over boligens tilstand. Denne viden er væsentlig for dig, hvis du er køber, da du dermed ved, hvad der evt. skal laves på din kommende bolig. Du slipper dermed for at blive overrasket, hvis taget eks. falder sammen kort tid efter boligkøbet.

I forbindelse med tilstandsrapporten kan du også vælge at få udarbejdet energimærkning i Ishøj eller få byggeteknisk rådgivning i Ishøj. Selvom vi er eksperter inden for disse områder, tilbyder vi selvfølgelig også køberrådgivning i Ishøj, skulle du have behov for dette. Vi tager os af alt arbejdet, så du kan fokusere på alle de andre ting, der er vigtige for dig i din boligsituation. 

Har du brug for yderligere råd og vejledning til din tilstandsrapport, kan vi også sagtens hjælpe dig med det.

Tryghed til din lokale rådgiver hos factum2 i Ishøj

Hos factum2 i Ishøj, og hos Lars i særdeleshed, er tryghed og tillid altafgørende for en god relation mellem os og dig som kunde. Vi vil gerne være samarbejdspartnere, og derfor er vores største fokus på at have klar og tydelig kommunikation mellem dig og os. For os er det vigtigt, at du forstår, hvad vi laver, og hvad der står i de forskellige rapporter. Når du møder Lars, får du derfor også en grundig gennemgang af de forskellige begreber i din tilstandsrapport, så du forstår, hvad de betyder. At tilbyde sine kunder denne form for hjælp og forklaring er noget Lars virkelig brænder for, og du kan derfor være ganske rolig med Lars som din rådgiver. Han kan sit kram, og forklarer dig gerne, alt hvad du har behov for at vide.

Står du og har brug for hjælp til energimærkning eller tilstandsrapport i Ishøj, så tøv ikke med at kontakte din lokale factum2 afdeling. Lars Friis-Nielsen kan træffes på telefon 53 65 65 46 eller via mail på 2635@factum2.dk.

Kontakt factum2 ishøj

Få lokal rådgivning

Kontakt - Afdelinger