factum2 kgs. lyngby

På trods af, at factum2 er en virksomhed af jysk oprindelse, har vi flere afdelinger fordelt på Sjælland. En af disse afdelinger ligger nord for vores hovedstad København, og ligger i Kgs. Lyngby. Fra denne centrale placering på Østsjælland, kører vi ud til kunder i hele København og Storkøbenhavn, samt mange andre dele af Sjælland.

Den sjællandske afdeling indehaves af Thomas Skov, som både er arkitekt- og bygningskonstruktør uddannet. Som om dette ikke var nok, har Thomas Skov også en hel del erfaring fra erhvervslivet, hvor han har arbejdet med tilsyn, rådgivning, samt drift- og vedligehold af både bygninger og anlæg. Denne kombination af praktisk og teoretisk erfaring gør Thomas til en dygtig rådgiver, der ovenikøbet også er beskikket bygningssagkyndig og energikonsulent. Er det tid til, at du skal bruge en byggesagkyndig eller energikonsulent i Lyngby eller på Sjælland, så kan du kontakte din lokale afdeling i Kgs. Lyngby.

Thomas Skov

Thomas Skov

Ansvarlig indehaver

Tjørnevænget 43
2800 Kgs. Lyngby

Man-tors: 9.30 – 16.00
Fre: 9.30 – 15.00

2800@factum2.dk

93 97 55 45
CVR-nr.: 41060573

factum2 kgs. lyngby hjælper dig med

Energimærke E+

1 og 5 års gennemgang

Byggeteknisk rådgivning

Brug for en byggesagkyndig i Lyngby?

Så er factum2 Kgs. Lyngby ved Thomas Skov det rette sted at henvende sig. Her får du professionel rådgivning, der er tilpasset dine behov og ønsker, så du går herfra med en god fornemmelse i hele kroppen. Thomas’ praktiske erfaring med både tilsyn og rådgivning, gør ham til en særdeles dygtig byggesagkyndig i Lyngby og omegn, der kan være din lokale samarbejdspartner i mange forskellige situationer. Med en byggesagkyndig i Lyngby ved din side, går du ikke galt i byen, når du skal købe eller sælge din bolig.

Køberrådgivning i Lyngby og på Sjælland

Hos factum2 er vi eksperter inden for energimærkning og tilstandsrapporter, men grundet vores mange forskellige afdelinger og indehavere, har vi også mange andre facetter og typer af opgaver inden for byggebranchen.

Hos factum2 i Kgs. Lyngby kan vi således også være din lokale køberrådgiver i Lyngby, København eller på Sjælland. Oplever du, at du er en smule utryg ved at købe en ny bolig, så kan en faglig dygtig køberrådgiver i Lyngby være en løsning. Når vi er din køberrådgiver, står vi på din side og hjælper dig i beslutningen om et boligkøb. Når Thomas kigger på boligen med sine byggesagkyndige øjne, ved han hvad han skal se efter, og derfor kan du være sikker på, at du får kompetent rådgivning hver eneste gang.

Få hurtig og effektiv byggerådgivning i Lyngby

Som byggerådgivere ved vi godt, at der ikke nødvendigvis er tid til at vente måneder på at få de rapporter, du har brug for. Derfor er vores lokale afdeling i Kgs. Lyngby også hurtige og effektive, når det kommer til udførslen af tilstandsrapport, energimærkning, eller hvis du har brug for en byggesagkyndig i Lyngby. På den måde kan du hurtigt komme videre med dit boligsalg, når du ved, at alle dokumenter er klar inden for en kort periode.

I afdelingen i Kgs. Lyngby får du kvalitetsrådgivning inden for både tilstandsrapporter, energimærkning, energimærke+, som er energimærkning af større ejendomme, køberrådgvining, byggeteknisk rådgivning, drift- og vedligeholdelsesplaner samt 1. og 5. års gennemgang af din bolig. 

Har du spørgsmål eller brug for en byggesagkyndig i Lyngby, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til din lokale afdeling. Vi står klar til at hjælpe dig, og du kan altid ringe til Thomas Skov på telefon 93 97 55 45 eller skrive til Thomas på hans mail 2800@factum2.dk.

Kontakt factum2 kgs. lyngby

Få lokal rådgivning

Kontakt - Afdelinger