factum2 kirke hyllinge

I den lille by, Kirke Hyllinge, som er beliggende mellem Frederikssund, Roskilde og Holbæk, kan du finde en af vore andre sjællandske afdelinger, nemlig factum2 i Kirke Hyllinge.

Morten Juel er indehaveren af denne lokale afdeling, og har en baggrund som tømrer, bygningskonstruktør, bygningstaksator, byggesagkyndig og energikonsulent. Disse mange uddannelser danner et solidt fundament for den lokale afdeling i Kirke Hyllinge, hvorfor vi selvfølgelig også dækker omkringliggende områder og byer som Roskilde, Holbæk, og Frederikssund. Med Morten som din lokale byggesagkyndige eller energikonsulent er du altid i gode hænder, hvis du har brug for køberrådgivning eller en grundig forklaring af din tilstandsrapport i Kirke Hyllinge. Bor du ikke i Kirke Hyllinge, men i omegnen, kan du også sagtens få hjælp hos os, da vi tilbyder rådgivning i et bredt geografisk område.

Jan Gjerlevsen

Morten Juel

Ansvarlig indehaver

Lyndbyparken 17
4070 Kirke Hyllinge

Man-tors: 9.30 – 16.00
Fre: 9.30 – 15.00

4070@factum2.dk

30 74 53 71
CVR-nr.: 41031425

factum2 kirke hyllinge hjælper dig med

Byggeteknisk rådgivning

Forsikringssager

Gennemgang af boligen med køberrådgivning i Kirke Hyllinge

Flere af vores lokale afdelinger rundt omkring i landet tilbyder køberrådgivning til vores kunder, og dette er også tilfældet med factum2 i Kirke Hyllinge. Her har du mulighed for at få en grundig købergennemgang af den bolig, du overvejer at købe. Som køberrådgiver for dig kan vi give dig vigtige informationer, du ikke nødvendigvis finder i din tilstandsrapport. Går du derfor i købetanker, kan en køberrådgiver i Kirke Hyllinge være et perfekt match, så du får alle informationer og muligheder om boligen at vide, inden du beslutter dig for at købe. En ny bolig er en stor investering, og derfor er det vigtigt at få alle informationer at vide, inden du underskriver. Med en professionel gennemgang hos Morten ved factum2 Kirke Hyllinge har du en sikkerhed for, at handlen er i orden, og at du ikke bliver snydt.

Professionel byggesagkyndig i Kirke Hyllinge 

Gennem vores lokale factum2 i Kirke Hyllinge får du god service og professionelt udført arbejde. Med mere end 30 års erfaring har Morten forstand på det at være byggesagkyndig i Kirke Hyllinge, og kan derfor både være din sparringspartner ved byggerådgivning og udarbejde en tilstandsrapport til dig. Morten er særdeles kendt i området omkring Kirke Hyllinge, og kender således også til boligmarkedet i området.

Udover at factum2 tilbyder rådgivning i forbindelse med din tilstandsrapport, tilbyder vi også boligrådgivning inden for bl.a.:

  • Energimærkning
  • Køberrådgivning
  • Forsikringssager
  • Byggeteknisk rådgivning

Du kan således komme til os med flere typer af opgaver, som vi selvfølgelig løser for dig inden for kort tid. Har du eks. brug for en byggesagkyndig i Kirke Hyllinge eller måske en køberrådgiver, der kan være behjælpelig, når du skal købe bolig? Så tag kontakt til den lokale factum2 Kirke Hyllinge. Her kan vi hjælpe dig med flere opgaver, hvad enten du er privat eller erhverv.

Hos os er kvalitet og tillid nogle af nøgleordene for vores arbejde, og det sikrer, at du kan have tillid til os som sparringspartner, og det arbejde vi udfører er i orden. Skriv til os gennem kontaktformularen, eller henvend dig til din lokale afdeling ved at kontakte Morten Juel på telefon 30 74 53 71 eller skriv på mail 4070@factum2.dk.

Kontakt factum2 kirke hyllinge

Få lokal rådgivning