factum2 kolding

Leder du efter rådgivning og hjælp til at få en tilstandsrapport i Kolding? Så er det vores lokale factum2 afdeling beliggende i Kolding, du skal hive fat i. Afdelingen er centralt placeret på Jyllandssiden, og herfra kan vi servicere flere af vores kunder som enten befinder fra øst i Kolding til Esbjerg i Vest, og alt derimellem.

I vores Kolding afdeling finder du Henrik Lundgaard der både har en uddannelse som bygningskonstruktør og tømrer og byggetekniker. Henrik har, i sit virke som selvstændig, erhvervet sig en række kompetencer inden for byggebranchen. Dermed får du faglig viden på højt plan inden for energimærkning og tilstandsrapporter i Kolding, men du kan også sagtens få svar på en masse andre spørgsmål om byggeteknik, skulle du have behov for dette.

Jan Gjerlevsen

Henrik Lundgaard

Ansvarlig indehaver

Esbjergvej 84
6000 Kolding

Man-tors: 9.30 – 16.00
Fre: 9.30 – 15.00

6000@factum2.dk

74 56 04 86
CVR-nr.: 31786606

factum2 kolding hjælper dig med

Tæthedsprøvning

Kundetilpasset rådgivning i øjenhøjde

Kendetegnet ved alle vores afdelinger er, at vi har et stort fokus på den personlige relation. For os er det vigtigt, at du som kunde føler dig tryg ved os som din sparrings- og samarbejdspartner, og derfor går vi højt op i at tilbyde dig kompetent rådgivning efter dine ønsker. Det er dig som kunde, der er i fokus, og derfor fokuserer vi på løsninger der er tilpasset dine behov.

Det vigtigste for os, er at du får den hjælp. Du har brug for, og derfor uddanner vi selvfølgelig også vores medarbejdere løbende, så de kan hjælpe dig bedst muligt. Vi gør en dyd ud af at gøre tingene forståelige for vores kunder. Det som vi selv kalder rådgivning i øjenhøjde.

Køberrådgivning i Kolding

Har du brug for hjælp, når du skal købe ny bolig, kan du trygt vælge factum2 i Kolding. Fra kontoret i Kolding kan vi hjælpe dig, uanset om du selv bor i Kolding og omegn eller længere vestpå.

Det er en stor, økonomisk investering at købe bolig, og derfor kan det være en fordel, hvis du rådfører dig med en køberrådgiver. Vælger du en køberrådgiver som har flere års erfaring inden for byggebranchen, kan du være sikker på at få den rette vejledning. Henrik kan give dig vigtige informationer om din kommende bolig, som ikke nødvendigvis står i tilstandsrapporten. Disse kan bl.a. være informationer omkring vedligeholdelse eller ombygning. Dette kan være vigtige informationer for dig, men som ikke er krævet medtaget i din tilstandsrapport. Med en tilstandsrapport i Kolding er du dermed dækket godt ind, så du kender omfanget af skaderne på boligen. 

Med os som din køberrådgiver, går du ikke ind til et boligkøb intetanende om boligens muligheder eller tilstand. Sammen med os, får du det fulde overblik over, hvad der er behov for ved din bolig. Både nu og her, men også i fremtiden.

Selvom vi forstår os på køberrådgivning, har vi også mange andre specialområder, bl.a. inden for tilstandsrapportering og energimærkning i Kolding. Så behøver du ikke henvende dig flere steder for at få hjælp til specifikke fagområder. Vi har selvfølgelig også andre ekspertiseområder, hvorfor du sagtens kan få hjælp og rådgivning, når det kommer til tæthedsprøvning og termografering af boligen. 

Står du blot og venter på den rette person til at tage sig af dig, når du skal købe bolig, så er du velkommen til at kontakte Henrik Lundgaard på telefon 74 56 04 86 eller på mail 6000@hotmail.com. Henrik er din lokale factum2 køberrådgiver i Kolding.

Kontakt factum2 kolding

Få lokal rådgivning

Kontakt - Afdelinger