factum2 odense

Udover vores afdelinger på Vestfyn og Sydfyn, har vi selvfølgelig også en lokal factum2 afdeling i Odense.

Fra lokationen i Odense dækker vi det meste af Fyn, samt Odense og nærområder. Den ansvarlige indehaver, Carsten Dam Madsen, har været selvstændig ved factum2 i Odense siden 2008. Heraf har han en hel del erfaring, og kan derfor være behjælpelig med alt fra tilstandsrapporter og energimærkning til at være din lokale byggesagkyndige i Odense. Med en baggrund som arkitekt har han ligeledes forstand på flere aspekter inden for byggeri, og er derfor en dygtig konsulent at have ved sin side, uanset opgavetype.  

Jan Gjerlevsen

Carsten Dam Madsen

Ansvarlig indehaver

Lindved Møllevej 14
5260 Odense S

Man-tors: 9.30 – 16.00
Fre: 9.30 – 15.00

5000@factum2.dk

31 75 54 58
CVR-nr.: 31885698

factum2 odense hjælper dig med

Energimærke E+

1 og 5 års gennemgang

Byggeteknisk rådgivning

Forsikringssager

Tilsyn ved nybyg

Få hjælp af en byggesagkyndig i Odense

Er der brug for en byggesagkyndig i Odense, er factum2 Odense det rette sted at starte. Carsten Dam Madsen har mange års erfaring i at være byggesagkyndig for både køber og sælger. En byggesagkyndig i Odense er din hjælp til at få tjekket boligen grundigt igennem for fejl og mangler, så du kan få udarbejdet en grundig tilstandsrapport. En byggesagkyndig i Odense kan ligeledes rådgive dig, hvis du eks. bygger nyt hus.

Er du i tvivl, om du har brug for en byggesagkyndig i Odense, kan du altid kontakte os, så vi kan tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi udfører mange andre forskelligartede opgaver i Odense og på Fyn, som eks. tilsyn ved nybyg, byggeteknisk rådgivning og energimærkning af større bygninger. Derfor kan du få hjælp til meget andet, skulle du have brug for det.

Giv din bolig et energimærke i Odense

Et energimærke er en nødvendighed, hvis du gerne vil sælge dine bolig. Med et energimærke i Odense har du mulighed for at få vores lokale energikonsulent ud og rådgive dig om din boligs energiforbrug med henblik på at få lavet en energimærkning af ejendommen.

Med et energimærke på din bolig, kan du se, hvor meget energi din bolig bruger ift. nyere boliger. Dette energimærke hjælper også dine købere af boligen til at se, hvor de evt. kan optimere. Har du brug for at få et energimærke i Odense eller energirådgivning, kan du trygt snakke med vores lokale rådgiver på Fyn. Carsten har mange års erfaring inden for arkitekt og byggeverden og kan derfor rådgive dig bedst muligt om energi, samtidig med at han kan give din bolig et energimærke. Så er du godt dækket ind, når du skal sælge din bolig.

Din fynske byggerådgiver i Odense

De mange års erfaring fra både erhverv og uddannelse inden for både byggeri og arkitektverden betyder, at du som privatperson er garanteret et professionelt stykke arbejde, både hvad angår energimærke i Odense, og når du får os som din lokale byggesagkyndige. Vi giver dig desuden altid en forklaring på vores rapporter, så det bliver lettere at forstå for dig, som ikke har byggeteknisk indsigt.

Vores dygtige konsulent, Carsten Dam Madsen, er parat til at hjælpe dig i hele Odense og på Fyn, når du har brug for en byggesagkyndig i Odense. Hos os er der ikke lange ventetider, og du kan derfor forvente kort leveringstid på alle vores rapporter. Carsten kan ligeledes hjælpe dig med både køberrådgivning, termografering af din bolig, forsikringssager eller drift- og vedligeholdelsesplaner.
Du kan tage kontakt til os i dag på telefon 31 75 54 58 eller mail på 5000@factum2.dk, hvis vi også skal være din byggesagkyndige i Odense.

Kontakt factum2 odense

Få lokal rådgivning

Kontakt - Afdelinger