factum2 ribe

I Ribe finder du ikke alene domkirken, men også den lokale factum2 i Ribe. Centralt placeret i byen kan vi dække flere geografiske områder, lige fra Varde til Tønder, Vejen og Esbjerg og alt derimellem. Bor du i Ribe eller områderne omkring, og har brug for en bygningssagkyndig eller energimærkning, er factum2 i Ribe det helt rigtige valg.

Vores lokale factum2 afdeling er ledet af tømrer og byggeteknikeruddannet Mikael Roskjær, som med sin uddannelsesmæssige baggrund har tilegnet sig en god portion viden og ekspertise. Mikael Roskjær er desuden uddannet bygningskonstruktør. Disse mange uddannelser har dannet grundlag for hans erhvervsmæssige karriere, hvor han bl.a. har arbejdet ved adskillige arkitektfirmaer i både Kolding, Varde og Haderslev. I 2007 blev han beskikket bygningssagkyndig og energikonsulent, og derfor har han et fagligt solidt fundament til at drive afdelingen i Ribe.

Jan Gjerlevsen

Mikael Roskjær

Ansvarlig indehaver

Tved Gammelvej 7
6760 Ribe

Man-tors: 9.30 – 16.00
Fre: 9.30 – 13.00

mro@factum2.dk
30 69 99 77
CVR-nr.: 37634638

factum2 ribe hjælper dig med

1 og 5 års gennemgang

Byggeteknisk rådgivning

Tilsyn ved nybyg

Tilstandsrapport i Ribe

Som uddannet byggesagkyndig har Michael den nødvendige viden og erfaring i at efterse din bolig for herefter at udarbejde en grundig tilstandsrapport i Ribe. Har du brug for viden omkring din tilstandsrapport, gør vi hos factum2 i Ribe meget ud af at fortælle og forklare vores kunder om, hvad indholdet i tilstandsrapporten indebærer. På den måde er du sikker på at få den nødvendige viden til selv at forstå din tilstandsrapport, når du får den udleveret.

Nyt hus? Få tilsyn af dit nybyg i Ribe

Der er mange overvejelser, når det kommer til at bygge et nyt hus. Er du bygherre, kan du måske have brug for at få et tilsyn til dit nybyg i Ribe. Når vi udfører tilsyn med nybyg, gør vi det for din skyld. Vi er din sikkerhed for, at der ikke er nogle fejl eller lign. og derfor er du i trygge hænder, når vi fører tilsyn med dit nybyg i Ribe. Med sin uddannelse som tømrer og byggetekniker, ved Michael Roskjær lige nøjagtigt hvad, han skal være opmærksom på under en byggeproces. Som bygherre får du dermed rådgivning fra en erfaren specialist inden for området.

Få overblik over energiforbruget med en energimærkning i Ribe

Factum2 i Ribe har specialiseret sig i tilstandsrapporter og nybyg, men derudover har vi også erfaring og viden inden for energimærkning i Ribe. Bor du uden for Ribe, kan du dog også sagtens få factum2 til at udføre din energimærkning. Fra Ribe kører vi også ud til Varde og Tønder, så bor du geografisk i disse områder, kan du også få rådgivning gennem factum2 i Ribe. 

At få en energimærkning i Ribe kræver, at du får en erfaren energikonsulent ud for at se på boligens energiforbrug. Vores lokale indehaver har mange års erfaring i arbejdet som energikonsulent, så har du brug for at få et energimærke af boligen i Ribe eller Jylland, kan vi hjælpe med dette. Vi sørger for, at alt bliver gennemgået grundigt, og at du modtager din energimærkning inden for det på forhånd aftalte tidspunkt.

Tag kontakt til din lokale factum2 i Ribe, hvis du mangler en byggesagkyndig i Ribe til dit projekt eller din bolig, på telefon 30 69 99 77 eller på mail 6760@factum.dk.

Kontakt factum2 ribe

Få lokal rådgivning

Kontakt - Afdelinger