factum2 rønde

På den sydlige del af Danmarks næse, det sydlige Djursland, ligger den jyske by Rønde. I Rønde har vi endnu en af vores jyske afdelinger – vores factum2 i Rønde. Med placeringen på det sydlige Djursland kan vi hjælpe kunder i et stort geografisk omfang på hele Djursland. 

Factum2 i Rønde ledes på daglig basis af Niels Møller, der er uddannet arkitekt fra arkitektskolen i Aarhus. Niels Møller har tidligere været selvstændig med eget arkitektfirma, men arbejder nu som beskikket byggesagkyndig og energikonsulent hos factum2 i Rønde. Arkitektbaggrunden kombineret med arbejdet som bygningssagkyndig og energikonsulent har givet Niels den nødvendige viden, der skal til for at kunne give sine kunder kvalitetsrådgivning i Rønde og omegn. Han har selvsagt stor erfaring inden for både tilstandsrapporter og energimærkning, som han hjælper flere af vores mange kunder med.

Jan Gjerlevsen

Niels Møller

Ansvarlig indehaver

Strandgårdsvej 8
8410 Rønde

Man-tors: 9.30 – 16.00
Fre: 9.30 – 15.00

8410@factum2.dk

86 22 86 02
CVR-nr.: 33961383

factum2 rønde hjælper dig med

1 og 5 års gennemgang

Byggeteknisk rådgivning

Energirådgivning

Drift- og vedligeholdelsesplaner

Tilsyn ved nybyg

Energirådgivning og energimærkning i Rønde

Hos factum2 i Rønde kan vi tilbyde dig både energirådgivning og energimærkning i Rønde. Det betyder, at du kan få en specialiseret energikonsulent ud til din bolig. Efter den grundige gennemgang af din bolig for at se på energiforbruget, kan du få en energimærkning af boligen. Når du får din energimærkning i Rønde, vil du have en fyldestgørende rapport over energiforbruget, som du kan vælge at bruge i salget af din bolig, eller til at optimere på dit nuværende energiforbrug. Uanset hvilken opgave du ønsker hjælp til, kan vores lokale energikonsulent i Rønde hjælpe dig på vej.

Kort leveringstid på tilstandsrapport i Rønde

Hos factum2 i Rønde er vi bevidste om, at arbejdet med salg af bolig kan være tidskrævende. Derfor går vi også højt op i, at vores tilstandsrapporter ikke tager lang tid at levere. Når du har en aftale med din lokale factum2 afdeling, vil du være garanteret en tilstandsrapport i Rønde, der lever op til dine forventninger, og som er hurtig om at blive udarbejdet og leveret til dig. Så slipper du for at bekymre dig om lange tidsfrister, og om tingene er gjort ordentligt. Factum2 i Rønde udfører alt arbejde med fokus på kvalitet. Både i vores rådgivning og vores rapporter. Med en tilstandsrapport i Rønde er du sikret en hurtig og grundig rapport over din boligs tilstand. På den måde fur du et klart overblik over de skader, der kan være på huset.

Fleksibel rådgivning i Rønde

Hos factum2 er det vigtigt for os, at du kan få en rådgiver ud til din bolig, når det passer dig. Derfor er vi også yderst fleksible, når du henvender dig til os, og du vil altså få en rådgivning der passer til det, du har behov for nu og her. Vores lokale byggesagkyndige i Rønde har med sine mange års erfaring og uddannelse en særdeles grundig viden og ekspertise, som gør ham hurtig og effektiv i arbejdet med både energimærkning og tilstandsrapport i Rønde. Det er dog langt fra hans eneste spidskompetencer. Niels har nemlig også erfaring med at give vores kunder kompetent køberrådgivning, samt udarbejdelse af drift- og vedligeholdelses planer og både 1 og 5 års gennemgang af nybyggeri. . 

Har du brug for en energikonsulent eller byggesagkyndig i Rønde eller andre steder på Djursland, kan du kontakte Niels Møller, som er indehaver af factum2 i Rønde, på telefon 86 22 86 02 eller mail 8410@factum2.dk.

Kontakt factum2 rønde

Få lokal rådgivning