factum2 roskilde

Hos Factum2 har vi afdelinger over hele landet. Det betyder, at du kan få hjælp til tilstandsrapport, energimærkning, køberrådgivning, byggeteknisk rådgivning og meget mere, uanset hvor i landet du befinder dig. Har du brug for en byggesagkyndig i Roskilde, kan vores lokale factum2 afdeling i Roskilde hjælpe dig. Vi er placeret centralt på Sjælland, hvorfra vi kan servicere både Roskilde og områderne omkring.

I afdelingen vil du møde bygningskonstruktør Janus Tøttrup, som er indehaver af factum2 i Roskilde. Udover at være uddannet bygningskonstruktør, er Janus også uddannet beskikket byggesagkyndig og energikonsulent. Udover disse uddannelser har han også en bred vifte af kompetencer inden for tilstandsvurdering, arbejdsmiljøkoordinering og projektledelse, som gør ham i stand til at give dig den bedste rådgivning og tilstandsvurdering.

Jan Gjerlevsen

Janus Tøttrup

Ansvarlig indehaver

Højbyvej 54
4320 Lejre

Man-tors: 9.30 – 16.00
Fre: 9.30 – 15.00

4320@factum2.dk

22 15 71 34
CVR-nr.: 40273247

factum2 roskilde hjælper dig med

Byggeteknisk rådgivning

Tilsyn ved nybyg

Faglig og kvalitetssikret byggerådgivning

Hos Factum2 i Roskilde går vi højt op i at give vores kunder en god og faglig rådgivning der er tilpasset dine ønsker. Vi har et stort fokus på kvalitet og rådgivning i øjenhøjde, som gør det nemt for dig, når du har brug for det. Hos os er kunden altid i fokus, og vi prioriterer at give dig en kompetent og effektiv rådgivning af høj kvalitet. For at sikre, at vi hele tiden lever op til vores egne mål og krav, sikrer vi vores kvalitetsrådgivning gennem ISO-certificering og løbende uddannelse af vores medarbejdere. På den måde sikrer vi, at du får den bedste rådgivning og kvalitet, du har brug for. Det betyder også, at en tilstandsrapport i Roskilde er kvalitetssikret og dermed er grundig og fyldestgørende, så du får det fulde overblik. Med en tilstandsrapport i Roskilde får du den nødvendige viden om boligens tilstand, go har du brug for en forklaring på din tilstandsrapport, sørger vi naturligvis også for at give dig dette.

Vi er din lokale byggesagkyndige med forstand på energimærke i Roskilde

Udover at være specialister i tilstandsrapporter, har vores afdeling i Roskilde også specialiseret sig inden for køberrådgivning, byggeteknisk rådgivning og energimærke i Roskilde. Når du henvender dig til vores lokale factum2 i Roskilde, kan du få et energimærke i Roskilde af din bolig, så den er klar til at blive solgt. Den nye køber kan således se, hvordan energiforbruget er på den pågældende bolig.

Har du brug for hjælp og rådgivning, når du skal købe bolig, kan vi hjælpe dig. Vi har flere års erfaring inden for alle aspekter af boligkøb- og salg, og kan derfor tilbyde dig den bedste og højeste kvalitet på markedet. Så er du sikret, at der ikke kommer slemme overraskelser, når du overtager din nye bolig.

Factum2 i Roskilde har ydermere specialistviden i historiske byggemetoder- og materialer, samt særlig viden om forskellige undersøgelsesmetoder inden for klarlægning af skadesårsager og deres omfang.

Med denne viden kan Janus hjælpe både private og erhverv med:

  • Tilstandsrapporter
  • Energimærkning
  • Køberrådgivning
  • Byggeteknisk rådgivning
  • Energirådgivning
  • Drift- og vedligeholdelse

Factum2s afdeling i Roskilde er din lokale afdeling, hvis du har brug for en tilstandsrapport, energimærkning, køberrådgivning eller andre af vores mange ydelser i Roskilde og nærliggende områder. Vil du have hjælp i Roskilde, er du velkommen til at kontakte Janus Tøttrup på telefon 22 15 71 34 eller på mail 4320@factum2.dk.

Kontakt factum2 roskilde

Få lokal rådgivning

Kontakt - Afdelinger