factum2 silkeborg

Centralt beliggende i Silkeborg finder du vores lokale factum2 afdeling, som siden 2012 har været en selvstændig afdeling. Fra kontoret dækker vi hele Silkeborg og Midtjylland

Det er Mads Hoffbeck der driver afdelingen med en solid erfaring inden for byggeri og rådgivning. Da han i forvejen er kendt i området, og har et stort netværk, giver det et solidt udgangspunkt for vores lokale afdeling. Det giver dig, der søger efter kompetent rådgivning i alle byggetekniske henseender en tryg vej fra start til slut. Udover tilstandsrapporter eller energimærkning i Midtjylland, yder jeg gerne byggeteknisk rådgivning ved opførelse af din bolig og deltager i afleveringsforretninger både ved enfamiliehuse og erhverv.

Jan Gjerlevsen

Mads Hoffbeck

Ansvarlig indehaver

Frichsvej 38, 1. sal
8600 Silkeborg

8.00 – 16.00

8600@factum2.dk

86 82 76 66
Uden for åbningstid:
22 22 76 66
CVR-nr.: 34084882

factum2 silkeborg hjælper dig med

Energimærke E+

Tæthedsprøvning

Fugt- og skimmel

1 og 5 års gennemgang

Byggeteknisk rådgivning

Forsikringssager

Tilsyn ved nybyg

Få en tilstandsrapport i Silkeborg

Hos din lokale factum2 afdeling i Silkeborg kan du trygt henvende dig, hvis du står og mangler en tilstandsrapport til din bolig. Uanset om du er køber eller sælger, er en tilstandsrapport en væsentlig del af ethvert bolig salg/boligkøb. Hos factum2 har vores medarbejdere mange års professionel erfaring i at udarbejde tilstandsrapporter for vores kunder. Med en tilstandsrapport i hånden har du et klart overblik over, hvordan boligens tilstand er. Det giver dig mulighed for, som køber, at forhandler om prisen, hvis der er elementer som påvirker boligen.

Energimærke i Silkeborg

Vil du have lavet et energimærke i Silkeborg, er det factum2 afdelingen du kan regne med. Vi har gjort energimærkning i Silkeborg til et af vores specialer, og derfor kan vi tilbyde dig at få en energimærkning af din bolig eller større ejendomme af kompetente og kvalificerede medarbejdere med stor viden og ekspertise inden for området. En energimærkning af din ejendom er med til at dokumentere boligens energiforbrug som er vigtigt ifb. med køb eller salg af boliger eller store ejendomme.

Tilsyn ved nybyg i Silkeborg

Skal du bygge nyt? Som kommende husejer, der er i gang med et nybyg i Silkeborg, kan der være en fordel i at få en professionel byggerådgiver ud for at udføre et tilsyn ved nybyg. Ved tilsyn for nybyggeri har du som kunde mulighed for at få lavet et byggeteknisk syn på det arbejder der udføres, når du er i gang med at bygge bolig. Det betyder med andre ord, at factum2 i Silkeborg er din repræsentant i Midt- og Østjylland. Vi hjælper med at tilse byggeriet for at se, om tingene udføres korrekt. Dette er din garanti og sikkerhed for, at arbejdet udføres ordentligt og korrekt.

Kvalitet og fleksibilitet går hånd i hånd

Et af kendetegnene for alle vores afdelinger er vores fokus på kvalitet. Hos factum2 har vi altid kunden i fokus, uanset opgavens størrelse. Vi tror på, at vi kommer længst med nærvær og fleksibilitet, så du kan få styr på alle de spørgsmål eller dokumenter, du har behov for. Som køber eller sælger af en bolig er der rigeligt at have styr på, og derfor er det vores fornemste opgave at samle trådene og have det fulde overblik over alt, der er brug for i din situation.

Selvom vi hos factum2 i Silkeborg er specialiseret i tilstandsrapporter, energimærkning og nybyg, har vi selvfølgelig også andre områder vi udmærker os på, som du kan se her på siden. Vi kan bl.a. også give dig grundig byggeteknisk rådgivning, være din professionelle køberrådgiver eller hjælpe dig med at finde årsagen til fugt- og skimmel i din bolig. Du kan til enhver tid henvende dig til din lokale afdeling og tage en snak med Mads Hoffbeck om lige præcis din opgave. Du kan tage kontakt til Mads via telefon på 86827666 eller fange ham på hans mail 8600@factum2.dk.

Kontakt factum2 silkeborg

Få lokal rådgivning

Kontakt - Afdelinger