factum2 skagen

I den nordligste del af landet ligger vores factum2 afdeling i Skagen, hvorfra vi hjælper kunder i hele Skagen og Nordjylland.

Bag vores lokale afdeling står Flemming Jørgensen, som har en uddannelse som murer og projektleder. Endvidere har han også en uddannelse som bygningskonstruktør og energikonsulent med sig i bagagen. Disse uddannelser, kombineret med Flemmings veletablerede erfaring inden for byggebranchen, gør ham til en særdeles dygtig konsulent med stor viden. Flemmings speciale er bl.a. udarbejdelse af tilstandsrapporter og energimærkning, samtidig med at han er beskikket byggesagkyndig. Det betyder, at du får solid viden inden for både energimærkning og tilstandsrapport i Skagen eller områder beliggende i Nordjylland.

Jan Gjerlevsen

Flemming Jørgensen

Ansvarlig indehaver

Mjølnersvej 24
9990 Skagen

Man-tors: 9.30 – 16.00
Fre: 9.30 – 15.00

9990@factum2.dk

40 14 54 84

CVR-nr.: 35828982

factum2 skagen hjælper dig med

Byggeteknisk rådgivning

Tilsyn ved nybyg

Tæthedsprøvning

Energirådgivning – få et energimærke i Skagen

Med sin uddannelse som energikonsulent kan Flemming give dig energirådgivning og lave energimærkning af din bolig i Skagen. Har du planer om at sælge, kan det være en god idé at få fat i en professionel rådgiver og konsulent, som kan hjælpe dig med gennemgang af boligen. Når din lokale energikonsulent hjælper dig med energirådgivning, får du viden om, hvordan din bolig bruger energi, og hvordan du kan spare på energiforbruget. Samtidig kan du få lavet et energimærke i Skagen af din bolig, der giver dine potentielle købere mulighed for at se energiforbruget og tage dette med i deres overvejelser inden køb. Når du vælger factum2, er du altid sikret en lokal rådgiver, der kender området, og som har mange års erfaring i både energimærkning og energirådgivning.

Tilsyn ved nybyg i Skagen

Hvis du er ved at bygge nyt hus, kan du få hjælp til tilsyn af nybyg i Skagen og Nordjylland hos din lokale factum2 i Skagen. I kraft af sit virke som beskikket bygningssagkyndig i Skagen, kan Flemming Jørgensen hjælpe dig med en gennemgang af boligbyggeriet. Når du får en byggesagkyndig til at gennemgå dit nybyggeri, har du mulighed for at komme eventuelle fejl ved byggeriet i forkøbet, og du er dermed sikret, at alt forløber planmæssigt korrekt. Vi er således på sin side, og hjælper dig igennem processen med nybyg i Skagen.

Rådgivning i hele Nordjylland

Selvom du ikke bor i Skagen, er der stadig mulighed for, at du kan få hjælp fra factum2. Vi har afdelinger og kunder i hele landet, og kan fra kontoret i Skagen også køre ud til dig, der bor andre steder i Nordjylland. Således kan du nemt få hjælp til at få et energimærke eller en grundig tilstandsrapport i Skagen og Nordjylland. Ønsker du hjælp til andre dokumenter vedr. din bolig, skal du blot tage kontakt til os. Vi udfører mange andre opgaver og rapporter inden for bolig- og byggebranchen, og du er derfor garanteret kvalitetsrådgivning, når du henvender dig til os.

Vores lokale indehaver og rådgiver af Factum2 Skagen står klar til at hjælpe dig i hele Skagen og Nordjylland, når du har brug for det, uanset hvilken opgave, du skal have udført. Mangler du derfor en lokal rådgiver i Skagen og omegn, kan du altid kontakte factum2 Skagen og Flemming Jørgensen på telefon 40 14 54 84 eller via mail 9990@factum2.dk.

Kontakt factum2 skagen

Få lokal rådgivning

Kontakt - Afdelinger