factum2 skanderborg

I Østjylland finder du vores centralt placeret lokale factum2 Skanderborg afdeling. Fra afdelingen dækker vi hele Østjylland og byer imellem Aarhus og Horsens.

I afdelingen er Mads Mikael Nielsen indehaver, og hos ham får du kompetent og personlig rådgivning. Uddannelsen som bygningsingeniør samt den mangeårige erfaring inden for både boliger til private og erhvervsbygninger, har givet ham en solid viden og erfaring til at udarbejde både tilstandsrapporter og energimærkning af boliger i Skanderborg. Mads Mikael Nielsen er desuden energikonsulent og beskikket byggesagkyndig, hvilket gør ham til en dygtig rådgiver med stor ekspertise.

Jan Gjerlevsen

Mads Mikael Nielsen

Ansvarlig indehaver

Træbuen 13
8670 Låsby

Man-tors: 9.30 – 16.00
Fre: 9.30 – 15.00

8660@factum2.dk

61 30 81 36

CVR-nr.: 33863721

factum2 skanderborg hjælper dig med

Energimærke E+

Byggeteknisk rådgivning

Tilstandsrapport i Skanderborg af høj kvalitet

Vores factum2 afdeling bestræber sig altid på at levere rapporter til vores kunder af høj kvalitet. Derfor arbejder vi også målrettet på, at alle vores rapporter er kvalitetssikret, så vi ikke går på kompromis med kvaliteten. Det sikrer dig det bedste resultat og den bedste service.

Vi bestræber os desuden altid på, at vores rapporter er udarbejdet og skrevet i et forståeligt sprog, så alle vores kunder kan være med. For selvom du ikke nødvendigvis har byggeteknisk indsigt og viden inden for byggebranchen, skal du stadig have mulighed for at forstå, hvad vi laver, og hvorfor. Derfor kan du trygt få en solid gennemgang af din tilstandsrapport i Skanderborg, så du ved, hvilke fejl og mangler eller kritiske punkter der er ved boligen.

Byggesagkyndig i Skanderborg

Hos factum2 Skanderborg er du garanteret god service og god kvalitet. Vores medarbejdere bliver løbende uddannet inden for bl.a. byggerådgivning, så de hele tiden har den nyeste viden. Derudover bruger vi også en del tid på at erfaringsudveksle medarbejderne imellem, så vi hele tiden kan dygtiggøre os og give dig den bedste service og oplevelse.

Har du brug for en byggesagkyndig i Skanderborg, fordi du skal sælge din bolig, kan du kontakte factum2 i Skanderborg og få et godt tilbud på en tilstandsrapport i Skanderborg udført af vores byggesagkyndige Mads Mikael Nielsen. Vi udfører ligeledes energimærkning og energimærkning+, som er lovpligtigt, og som vores afdelingsindehaver også kan udarbejde for dig. Som byggesagkyndig i Skanderborg og energikonsulent har han nemlig stor erfaring i at udarbejde både tilstandsrapporter til både virksomheder og private. I Skanderborg kan vores byggesagkyndige også hjælpe dig med at være køberrådgiver, hvis du står og skal købe bolig, eller har brug for byggeteknisk rådgivning. 

Hos factum2 Skanderborg har vi et særligt øget fokus på tillid og den personlige relation, som vi synes er vigtige for både os og vores kunder i et samarbejde. Med en tæt relation kan vi sammen opnå det bedste resultat. Vi fokuserer på, at du skal have tillid til den person, som rådgiver dig om din bolig. Uanset om du er ved at købe eller ved at sælge. Samtidig er det vigtigt for os, at vores rapporter og alt andet arbejde vi udfører er udført i overensstemmelse med vores kontrolsikring, da vi ikke går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Du behøver derfor ikke lede længe, hvis du akut mangler en byggesagkyndig i Skanderborg. Kontakt blot factum2 i Skanderborg ved at ringe til Mads Mikael Nielsen på telefon 61 30 81 36 eller via mail på 8660@factum2.dk. Så får du den hjælp, du har brug for inden for en kort tidsramme.

Kontakt factum2 skanderborg

Få lokal rådgivning

Kontakt - Afdelinger