factum2 sydfyn

I det sydfynske område, nærmere betegnet Fåborg, har vi placeret en af vores tre fynske afdelinger, factum2 Sydfyn. Fra kontoret her hjælper vi flere kunder i og omkring Sydfyn, herunder bl.a. i Assens, Svendborg, Rudkøbing og på hele Tåsinge.

Lige siden 2014 har vi haft en lokal sydfynsk factum2 afdeling med Henning Møller Boisen som indehaver. Henning er uddannet arkitekt, og er med i Huseftersynsordningen, hvilket han har været i en flere år. Udover at kende til byggeri gennem sine arkitektøjne, har Henning også stor viden om og erfaring inden for tilstandsrapporter, byggeteknisk rådgivning og energimærkning af boliger. Denne erfaring, kombineret med, at Henning oprindeligt er fra Sydfyn, gør ham til en lokalkendt rådgiver, der har forstand på byggebranchen.

Jan Gjerlevsen

Henning Møller Boisen

Ansvarlig indehaver

Strandgårdsparken 22
5600 Faaborg

Man-tors: 9.30 – 16.00
Fre: 9.30 – 15.00

5600@factum2.dk

24 82 20 30

CVR-nr.: 81098255

factum2 sydfyn hjælper dig med

Tilstandsrapport Fyn

Hos factum2 Sydfyn er et af vores specialområder at rådgive om og udarbejde tilstandsrapporter for vores kunder i det fynske. Factum2 Sydfyn er kendetegnet ved, at du altid får personlig og faglig rådgivning efter dine ønsker. Vi arbejder ud fra devisen om, at alle vores opgaver skal afspejle vores faglighed i kvalitet, og derfor kan du trygt stole på, at en tilstandsrapport i Svendborg eller på Fyn er udført med omhu, så du derved er informeret grundigt om boligens stand. Hennings ekspertise inden for tilstandsrapporter gør ham til en særdeles kvalificeret rådgiver, hvis du har brug for en tilstandsrapport på Sydfyn. Tilstandsrapporten udgør et vigtigt fundament i størstedelen af alle boligsalg, hvorfor det er vigtigt, at du ikke vælger hvem som helst. Bor du på Sydfyn eller i områderne omkring, kan factum2 være behjælpelige med at tilse din bolig, udarbejde en tilstandsrapport på Fyn og efterfølgende gå denne igennem med dig.

Er du kommende boligkøber, kan du også vælge at få køberrådgivning på Sydfyn hos vores lokale rådgiver Henning. 

Energimærkning på Fyn

En boligs energiforbrug er vigtig at kende til, hvis du gerne vil købe en bolig eller blot se på, hvordan du kan optimere dit energiforbrug i boligen. Du kan altid kontakte factum2 Sydfyn og hive fat i Henning, som udover at være specialiseret i tilstandsrapporter også har speciale i energimærkning på Fyn. Når Henning rådgiver om energimærkning på Fyn og/eller Sydfyn, er det med en passion for at give dig som kunde al den viden, du har behov for. En energimærkning er et klart bevis på, i hvilken ende af skalaen din bolig ligger ift. energiforbrug.

Vi ved, at du ikke har brug for lange ventetider, når du er ved at sælge din bolig og har brug for en energimærkning på Fyn. Derfor er factum2 Sydfyn også altid grundige, men stadig hurtige og effektive, når det kommer til udarbejdelse af en energimærkning af din bolig.

factum2 sydfyn – fokus på kunden

Ønsket om tydelig kommunikation og dialog mellem os og kunden er væsentligt for alle vores afdelinger rundt omkring i landet. Har du brug for rådgivning og udarbejdelse af energimærkning eller tilstandsrapport på Sydfyn og øer, er du velkommen til at tage kontakt til din lokale factum2 afdeling på Sydfyn. Vi er klar til at hjælpe dig under hele boligprocessen. Kontakt os gennem kontaktformularen eller tag fat direkte i vores indehaver Henning Møller Boisen, som kan træffes på telefon 62 61 13 40 eller på mail sydfyn@factum2.dk.

Kontakt factum2 sydfyn

Få lokal rådgivning