factum2 thisted

Midt i den jyske by, Thisted i Nordjylland, har vi placeret en af vores jyske afdelinger for factum2 – factum2 Thisted. Placeret centralt i Thisted kan vi dække større dele af Nordjylland, herunder bl.a. Thy, Jammerbrugt og Mors.

Den lokale nordjyske afdeling er drevet af Frederik Bojsen Jensen, som har en uddannelse som bygningskonstruktør. Arbejdsmæssigt har Frederik mange års erfaring som byggeleder, hvorfor han kender til flere aspekter inden for byggebranchen, som bl.a. kvalitetskontrol og tilsyn. Udover dette er han også beskikket bygningssagkyndig og energikonsulent, så han kan hjælpe dig med tilstandsrapport og energimærkning af din bolig i Thisted eller omegn. 

Jan Gjerlevsen

Frederik Bojsen Jensen

Ansvarlig indehaver

Storegade 9C, 1. sal
7700 Thisted

Man-tors: 9.30 – 16.00
Fre: 9.30 – 15.00

7700@factum2.dk

96 19 33 03
CVR-nr.: 33503423

factum2 thisted hjælper dig med

Energimærke E+

Tæthedsprøvning

Byggeteknisk rådgivning

Forsikringssager

Tilsyn ved nybyg

Energimærkning i Thisted

Skal du bruge en energimærkning i Thisted? Så kan du tage kontakt til den lokale factum2 afdeling beliggende i Thisted. I afdelingen er det muligt at få rådgivning til bl.a. tilstandsrapporter og energimærkning i Thisted. Med vores lokale afdeling har du nemt mulighed for at få vores energikonsulent ud til din bolig, så du kan få lavet en energimærkning af boligen. Uanset hvilken type bolig du bor i, kan du tage kontakt til os og få hjælp med energimærkning i Thisted. Energimærket giver købere af din bolig et overblik over energiforbruget. Det kan samtidig hjælpe dem til at finde frem til muligheder for energibesparelser på boligen.

Har du brug for energirådgivning, kan du således få vores lokale energikonsulent ud til din bolig. Energikonsulenten kan gennemgå din bolig sammen med dig og herefter udarbejde et energimærke for boligen. Sammen kan vi gennemgå rapporten og energimærket, hvis du ønsker det. Det er nemlig yderst vigtigt for os, at vi formidler vores arbejde i et forståeligt sprog, så du ikke er i tvivl om, hvad vores rapporter indeholder.

Lokal byggesagkyndig i Thisted

Når du skal bruge en byggesagkyndig i Thisted, er det vigtigt, at du vælger en, du har tillid til, og føler dig tryg ved. En byggesagkyndig er med dig i hele processen om både at besigtige din bolig, enten i forbindelse med nybyg eller hvis du skal købe ny bolig, og herefter hjælpe dig, hvis der er mangler ved boligen, eller hvis du har brug for hjælp til gennemgang af din tilstandsrapport. Hos factum2 i Thisted har vi et stort fokus på kunden, da det er vigtigt for os, at du kan stole på, at vi udfører arbejdet ordentligt og effektivt. Samtidig gør vi en dyd ud af at give dig faglig, men forståelig rådgivning for dig, som måske ikke kender til alle udtryk inden for boligbranchen.

Kvaliteten af vores arbejde bliver løbende kvalitetssikret, samtidig med at vores medarbejdere får efteruddannelse inden for branchen, som kan støtte op om deres mangeårige erfaring. Alt dette sikrer, at du får den bedst tænkelige rådgivning, når du har brug for det. Er du ved at sælge eller købe bolig, og har du brug for en beskikket byggesagkyndig i Thisted, kan du med fordel tage kontakt til factum2 i Thisted. Vores ansvarlige indehaver, Frederik Bojsen Jensen, står klar til at give dig personlig rådgivning. Frederik kan kontaktes på telefon på 96 19 33 03 eller via mailen 7700@factum2.dk.

Kontakt factum2 thisted

Få lokal rådgivning

Kontakt - Afdelinger