factum2 vejle

I factum2 Vejle afdelingen finder du indehaver og byggeteknisk rådgiver Allan Brunbjerg.

Afdelingen i Vejle dækker hele Trekantsområdet, herunder også Vejle og omegn.
Mangler du derfor en lokal jysk byggesagkyndig eller hjælp til at få energimærket din bolig, så er vi klar til at hjælpe dig. Med Allans mange års erfaring er han den helt rigtige at spørge, hvis du står og skal bruge en tilstandsrapport eller skal bruge en køberrådgiver i Vejle.

Allan Brunbjerg

Allan Brunbjerg

Ansvarlig indehaver

Sydkrogen 10
7300 Jelling

8.00 – 16.00

7100v@factum2.dk

40 12 40 63

CVR-nr.:

factum2 Vejle hjælper dig med

Byggeteknisk rådgivning

Forsikringssager

Tilsyn ved nybyg

Tæthedsprøvning

Energimærke i Vejle

Hos factum2 afdelingen i Vejle er vi specialister inden for rigtig mange områder inden for bolig- og byggebranchen. Er du kunde hos os, kan du derfor roligt være tryg ved, at vi har styr på tingene, da vi har mange års erfaring inden for tilstandsrapport og energimærkning i Vejle. Factum2 er din garanti for kvalitet og professionalitet i alle opgaver.

Som boligsælger eller boligkøber er det vigtigt at have styr på både tilstandsrapport og energimærkning. Med energimærkning af din bolig, får du et overblik over, hvor meget energi boligen bruger. Det kan være en stor hjælp for dig, der er på udkig efter en ny bolig. Hos factum2 i Vejle sørger vi for alt arbejdet i forbindelse med udarbejdelse af energimærkning og tilstandsrapport.

Med Allen Brunbjergs uddannelse som energikonsulent får du en grundig rådgivning og rapport inden for energimærke i Velje. Så er du sikker på, at alt er som det skal være, og du slipper for selv at have overblikket over de mange dokumenter.

Lokal byggerådgiver i Vejle

Da Allan Brunbjerg også er beskikket byggesagkyndig, kan du få en lokal byggerådgiver i Vejle til at hjælpe dig, når du er ved at købe eller sælge din bolig. Med en byggerådgiver, kan du få byggeteknisk rådgivning, uanset om du er køber eller sælger.

Med den byggetekniske rådgivning er du sikret imod ubehagelige overraskelser vedrørende boligens stand. En byggeteknisk rådgiver kan samtidig også rådgive dig ved tilsyn ved nybyg i Vejle. Får du brug for rådgivning eller rapporter som eks. tilstandsrapport, termografering eller endog køberrådgivning, så tøv ikke med at kontakte din lokale factum2 i Vejle. Vi har mange års erfaring inden for flere byggetekniske områder. 

Personlig rådgivning i Vejle

Hos factum2 er den nære og tætte personlige kontakt til vores kunder et af de vigtigste elementer i vores arbejde. Den personlige relation til vores kunder er med til at øge tilliden og samtidig synes vi, at det giver os mulighed for bedre at give dig som kunde, lige præcis det, du har brug for. Vi er yderst fleksible i vore arbejde, og kan derfor hjælpe dig, hvornår det skal være.

Har du brug for professionel rådgivning for at få et energimærke i Vejle, er du velkommen til at tage kontakt til din lokale factum2 Vejle afdeling. Du kan kontakte Allan Brunbjerg på telefon 40 12 40 63 eller mail på 7100v@factum2.dk, såfremt du har behov for rådgivning og dokumenter til boligsalg eller boligkøb.

Kontakt factum2 i Vejle

Få lokal rådgivning

Kontakt - Afdelinger