factum2 vestfyn

Du behøver ikke lede langt efter en factum2 afdeling, hvis du bor på Fyn. Vores lokale afdeling holder til på Vestfyn, hvorfra vi dækker både Vestfyn og enkelte dele af trekantområdet.

Det er bygningskonstruktør Michael Pedersen som leder afdelingen. Med sig har han en uddannelse som tømrer samt en kandidat i bygningsfysik. Denne uddannelse har givet ham stor viden omkring en række vigtige elementer ved en bolig, herunder bl.a. energi, skimmel, fugt og indeklima. Alt sammen vigtige faktorer at have styr på i forbindelse med et boligkøb- eller salg.

Jan Gjerlevsen

Michael Pedersen

Ansvarlig indehaver

Hyrdehøj 15
5600 Faaborg

Åbningstider:
08.00 – 16.00

5656@factum2.dk

27 26 45 95

Uden for åbningstid
27 26 45 95

CVR-nr.: 41760796

factum2 vestfyn hjælper dig med

Energimærke E+

Byggeteknisk rådgivning

Køberrådgivning på Fyn

Står du og har brug for kyndig køberrådgivning, fordi du skal købe en bolig, kan vi hos factum2 på Vestfyn hjælpe dig. Michael har stor erfaring med at hjælpe købere, når de skal foretage en investering af ny bolig. Her kan han hjælpe jer med at svare på spørgsmål vedr. tilstandsrapport, energimærkning og indeklima. Du er således i yderst kompetente hænder, når du taler med Michael.

Hvis du har brug for en køberrådgiver på Fyn eller tilstandsrapport, hjælper vi dig gerne med denne opgave på Vestfyn og i trekantområdet. Uanset opgavens størrelse, og om det er til private eller erhverv. 

Vores vestfynske afdeling tilbyder nemlig rådgivning inden for både tilstandsrapport, energimærkning, køberrådgivning og byggeteknisk rådgivning.

Da Michael også er beskikket byggesagkyndig og energikonsulent, kan vi tilbyde rådgivning og hjælp inden for disse områder også. Dette er med til at sikre, at vi kommer hele vejen rundt, når vi påtager os en opgave, og det giver dig ro i maven.

Personlig kontakt hos din lokale Fyn afdeling

Factum2 på Vestfyn er din lokale samarbejdspartner på Fyn og omegn. Her er du i trygge hænder hos vores kyndige indehaver, Michael. Vi sætter en stor ære i at give dig som kunde faglig og kompetent rådgivning som er kvalitetssikret. Når vi vælger at kvalitetssikre vores rådgivning gennem både certificeringer og uddannelser, er vi med til at sikre dig den nyeste viden og bedste hjælp. Hos os er kunden altid i fokus, og vi prioriterer at give rådgivning, som er til at forstå og giver dig overblik.

Uanset, hvilken type opgave eller rådgivning, du kommer til os med, kan du være sikker på, at vi kan løse den. Har du brug for hurtig og effektiv køberrådgivning eller energimærkning, står vi klar til at hjælpe dig med det samme.

Er det ikke køberrådgivning du har brug for på Fyn, men i højere grad byggeteknisk rådgivning i forbindelse med, at du vil sælge din bolig, eller er på udkig efter en ny, hjælper vi selvfølgelig også gerne med dette.

Her har afdelingens indehaver stor viden og erfaring inden for disse områder omkring din bolig. Vi synes den personlige kontakt er vigtig, og derfor er dette, samt den høje kvalitet, et af vores store fokusområder i afdelingen. Du kan derfor med ro i maven tage kontakt til os, velvidende om, at du altid vil få effektivt og kvalitetssikret arbejde. 

Med sin fynske dialekt er Michael Pedersen klar til at tage imod dig og dine spørgsmål, så du er sikret den bedste kvalitetsrådgivning. Du kan kontakte vores factum2 afdeling på Vestfyn ved at tage fat i Michael på telefon 27264595 eller mail på 5656@factum2.dk, hvis du har brug for en tilstandsrapport eller energimærkning på Fyn.

Kontakt factum2 vestfyn

Få lokal rådgivning

Kontakt - Afdelinger