Factum2 leverer både rådgivning til private og erhverv. Er der brug for en rådgiver til din virksomhed eller erhvervsejendom til at udføre energitjek, tæthedsprøvning, indeklimaanalyse eller energimærke for erhverv, kan factum2 løse disse opgaver for dig.

Er du privat boligejer? Så se vores rådgivning og ydelser til private her.

Nedenfor finder du flere oplysninger om de forskellige ydelser og rådgivning, som vi tilbyder dig, som er erhvervskunde.

Rådgivning ved køb og salg

Som erhvervskunde har du mulighed for at få forskellige typer af rådgivning, hvis du eks. er ved at købe eller sælge en erhvervsejendom. Nedenfor kan du læse om, hvilke ydelser vi tilbyder erhvervskunder inden for rådgivning af køb- og salg.

Energimærke erhverv

Hos factum2 tilbyder vi at udføre en energimærkning for erhverv. Alle nyopførte bygninger over 60 m2 (med enkelte undtagelser) skal energimærkes – det samme gælder hvis du ønsker at udleje din erhvervsbygning. Det kan eks. være dig, der ejer kontorlokaler eller boligejendomme. Energimærkning af erhvervsejendomme og/eller energimærkning af store ejendomme giver dig som erhvervskunde et indblik i ejendommens energiforbrug, samtidig med, at du får tydeliggjort, hvilke forbedringer, der evt. kan laves for at optimere energiforbruget.

Factum2 tilbyder dig som erhvervskunde at få et energimærke af din ejendom, og vi udfører altid vores arbejde i overensstemmelse med dine behov og ønsker og i en kvalitet, du kan være tilfreds med.

Tæthedsprøvning

Er du en virksomhed, som sælger typehuse til private? Så kan du bestille en tæthedsprøvning hos factum2. Med en tæthedsprøvning hos factum2 tjekker vi, om boligen overholder kravene i byggetilladelsen, når huset er færdigbygget. På den måde sikrer du, at alt er som det skal være, inden boligejerne flytter ind.

Rådgivning ved byg og vedligehold

Der er mange elementer inden for byggeri og vedligeholdelse af bygninger. Er du erhvervskunde kan du med god samvittighed lade factum2 hjælpe dig med at rådgive om vedligeholdelse og optimering af din ejendom, så du er garanteret kvalitet. Læs om nogle af vores rådgivningsydelser til erhverv inden for byggeri og vedligeholdelse nedenfor.

Energitjek erhverv

Hos factum2 tilbyder vi vores erhvervskunder at få foretaget et energitjek. Med et energitjek hos factum2 bliver din ejendom gennemgået, hvorefter vi kommer med forslag til, hvordan du kan få en energioptimering af bygningen. Vi tilbyder både alm. energitjek og udvidet energitjek, og vores mange konsulenter har flere års erfaring i at udføre et klimatjek på din erhvervsbolig eller større ejendomme.

Indeklimaanalyse erhverv

Som udlejer af boliger er det nødvendigt at være opmærksom på ejendommens indeklima. Er der et dårligt indeklima, kan det give gener for lejerne i bygningen, eks. hvis der opstår fugt- og skimmelsvamp, som giver et fugtigt indeklima.

Med en indeklimaanalyse fra factum2 får du en måling af ejendommens indeklima. Med en indeklimamåling kan du opnå et bedre indeklima i ejendommen. Vi tager os af alt inden for måling af indeklima, og giver dig herefter en udførlig rapport over indeklimaet i bygningen.

Termografering

Erhvervskunder har mulighed for at få foretaget en termografering af din virksomhed eller erhvervsbygning. Når factum2 udfører en termografisk undersøgelse af din ejendom eller bygning, kan vi fastslå, hvordan du kan forbedre energiforbruget i bygningen.

Med en termografering fra factum2 er du sikker på at få tjekket din bolig både udvendigt og indvendigt, så du kan forbedre klimaet i bygningen. 

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os.

Ring til os på 70 25 57 57, eller udfyld formularen - så kontakter vi dig inden for 24 timer på hverdage.

Kontakt - Ydelser