Om os

Din uvildige rådgiver i hele landet

Factum2 er en af landets førende ingeniør- og arkitektvirksomheder, som fokuserer på at levere tilstandsrapporter, energimærkning, byggeteknisk rådgivning, tæthedsprøvning og indeklimaanalyse til både private og erhverv.

I 2010 slog vi dørene op til factum2 i Horsens. Ejerkredsen ønskede at give kunderne den bedste kvalitet og service, hvis de have brug for rådgivning inden for bolig- eller byggebranchen. Det blev selvsagt en succes, og sidenhen har virksomheden udviklet sig til at have lokale afdelinger over hele landet. Her er de ansvarlige indehavere lokalkendte og alle har de minimum en baggrund som enten ingeniør, arkitekt eller bygningskonstruktør, hvilket giver factum2 et stærkt fundament.

Vi har fokus på kvaliteten

Hos Factum2 har vi et stort fokus på vores kvalitet i alt, vi laver. For os betyder kvalitet, at du kan regne med, at de rapporter, vi leverer, er fyldestgørende og af højeste kvalitet, samtidig med, at vi selvfølgelig leverer rapporterne til tiden.

Men at være den førende leverandør og udbyder af tilstandsrapporter, energimærkning og byggeteknisk rådgivning, kræver også, at det udførte arbejde bliver kvalitetssikret for at opnå den høje standard, som vi bestræber os på i alt vores arbejde. Factum2 har derfor stort fokus på at kvalitetssikre arbejdet, både på hovedkontoret og i de lokale afdelinger, gennem ISO-certificering. Kvalitetssikringen styres fra factum2s hovedkontor i Horsens. Det betyder, at du får den samme kvalitet og service, uanset hvilken afdeling, du henvender dig til.

Vi tilbyder boligrådgivning til både private og erhverv i hele landet

Når du skal sælge eller købe en bolig, står du overfor mange beslutninger. Lad derfor factum2 hjælpe dig i processen. Factum2 leverer rådgivning til både private, der er ved at sælge eller købe bolig, og til erhverv.

Vi er totalleverandører inden for tilstandsrapporter, energimærkning, byggeteknisk rådgivning, tæthedsprøvning, klimatjek, termografering, el-eftersyn og meget mere. Med andre ord er vi med dig under hele processen – fra start til slut. Vi holder det store overblik for dig, så du slipper for det. Vi fokuserer på kvalitet og god service i alt vores rådgivning og udførte arbejde. Derfor kan du med ro i maven få factum2 til at udarbejde dine rapporter, hvad enten du er privat boligkøber- eller sælger, eller en virksomhed.

Har du brug for en byggesagkyndig i dit lokalområde, kan vores lokalkendte konsulenter hjælpe dig, hvor end du måtte befinde dig. Da vores konsulenter ofte selv er fra området, og derfor kender området godt, kender de derfor også til boligmarkedet og eventuelle hensyn, der bør tages i det pågældende område. Du kan derfor være sikker på, at du får den bedste rådgivning om din bolig.

Når du vælger factum2 som din samarbejdspartner, vælger du samtidig, at du vil få grundige og veludførte rapporter, som bliver leveret til det aftalte tidspunkt. Det er god service for os.

Kontakt os for et tilbud

Er du i tvivl om, hvorvidt dine elinstallationer i dit hjem er lovlige, eller er du ved at sælge dit hus? Så tag kontakt til os og få et uforpligtende tilbud på et eleftersyn eller en tilstandsrapport udarbejdet af en af vores dygtige konsulenter. Vi vender tilbage hurtigst muligt med et tilbud til dig. Har du spørgsmål, er du også mere end velkommen til at kontakte os gennem kontaktformularen nedenfor eller ved at ringe til os på telefon 70 25 57 57 eller skrive en mail til os på info@factum2.dk.

Kontakt - Ydelser