Hvis du har brug for en uvildig bygningssagkyndig, enten fordi du skal købe en ny bolig eller sælge din gamle, så kan factum2 hjælpe dig. Hos factum2 tilbyder vi alle typer af rådgivning inden for byggeri og bolig til private.

Er du erhvervskunde, tilbyder vi også rådgivning til dig, som du kan læse mere om her.

Hvis du vil læse mere om, hvad vi præcist kan hjælpe dig med, kan du læse om vore rådgivning til private herunder.

Energimærke

Et energimærke er lovpligtigt, hvis du skal sælge din bolig. Med et energimærke af din bolig, er det nemt at se, hvor meget energi der forbruges. Med rapporten kan du ligeledes se, hvordan forbruget kan optimeres på sigt.

Vores dygtige energikonsulenter giver dig en grundig gennemgang af boligen og en veludført rapport, der beskriver din boligs energiforbrug. Herefter giver vi en energimærkning til boligen på baggrund af vores undersøgelser.

Tilstandsrapport

Har du besluttet dig for at sælge din bolig, så kan en tilstandsrapport være en rigtig god idé. Med tilstandsrapporten giver du køber indsigt i boligens stand og eventuelle tegn på skader. Du får samtidig mulighed for at komme fri af det 10-årige sælgeransvar. Det kan derfor sagtens betale sig med en tilstandsrapport, og hos factum2 håndterer vi alt inden for udførelse af tilstandsrapporter.

Måling af dit indeklima

Har du gener, der hvor du bor? Så kan du overveje at få foretaget en indeklimaanalyse. Med en indeklimaanalyse ser vi på, om dit indeklima i boligen er, som det skal være. Hos factum2 tilbyder vi at komme ud til dig og lave en måling af indeklimaet, eks hvis du oplever problemer med fugt og/eller skimmel i boligen.

Vi måler indeklimaet for dig, og giver dig herefter et samlet overblik med relevante data i en fyldig rapport. Så er du sikker på at få det hele med, når vi måler indeklimaet i boligen.

Termografering

Hvis du gerne vil have et overblik over, om din boligs isolering er i orden, eller hvis du oplever store udsving i temperaturen, kan en termografisk undersøgelse af boligen være en god idé. Med en termografering måler vi din bolig med et infrarødt kamera for at finde årsagen til temperaturforskellen.

Hos factum2 har vi flere års erfaring i at udføre termografering, og derfor får du en grundig termografisk undersøgelse hos os.

El eftersyn

Med et el-eftersyn fra factum2 bliver dine elinstallationer i hjemmet gennemgået i forbindelse med salg af din bolig. El eftersynet sikrer, at du både som sælger og køber kender standen på boligens elinstallationer. Som sælger har du samtidig brug for elinstallationsrapporten, hvis du gerne vil være fri af det 10-årige sælgeransvar.  

Vores dygtige elektrikere fra factum2 el & teknik kan også hjælpe dig som køber, hvis du efterfølgende ønsker at udbedre skader eller opdatere installationer.

Lovliggørelse af elinstallationer

Det kan være svært at vurdere, om el-arbejdet i ens hjem er lovligt. Særligt, hvis du lige har købt ny bolig. Få derfor factum2 til at lave en lovliggørelse af ulovlige elinstallationer for dig, så du med garanti ikke har ulovlige elinstallationer i dit hjem.

Vi hjælper dig også, hvis du skal sælge og elinstallationerne skal lovliggøres.

Køberrådgivning

Beslutningen om en investering i en ny bolig er stor – også økonomisk. Er du ikke fortrolig med fagtermerne inden for byggeteknik, kan en køberrådgiver være en stor fordel for dig. Vores køberrådgiver tilbyder dig en grundig køberrådgivning og købergennemgang af boligen, inden du investerer, så du er sikker på, at alt er i orden. Få factum2 til at hjælpe dig, hvis du skal købe ny bolig.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os.

Ring til os på 70 25 57 57, eller udfyld formularen - så kontakter vi dig inden for 24 timer på hverdage.

Kontakt - Ydelser