Boligkøb er en stor økonomisk beslutning, og køb af fast ejendom kan for mange også virke uoverskueligt og være forbundet med mange faldgruber, som kan påvirke både økonomien og glæden ved at købe bolig. Derfor tilrådes det altid at have en bygningssagkyndig med som køberrådgiver.

Vil du være helt sikker på, at der ikke kommer slemme, byggetekniske overraskelser efter overtagelsen, kan du også få lavet en drift & vedligeholdelsesplan, der følger ejendommen mange år frem. Vores professionelle rådgivere gennemgår ejendommen og samler alle anbefalinger i en skriftlig vedligeholdelsesrapport.

På den måde får du det fulde overblik over ejendommens tilstand, og kan dermed budgettere med et fast årligt beløb til vedligeholdelse, så du ikke står med pludselige uforudsete udgifter til istandsættelse. Rapporten vil også indholde foreslag til energibesparende renoveringsmuligheder.

Netop ovenstående kan factum2 tilbyde igennem yderst kompetent og professionel byggeteknisk rådgivning, så I præcist ved, hvad I har investeret i.

Hvilke dokumenter har jeg brug for?

Køberrådgivning

Gør købet overskueligt

Køb af fast ejendom kan for mange virke uoverskueligt, og mange har svært ved helt at forstå og forholde sig til en tilstandsrapport og boligens generelle tilstand. Derfor kan vi tilbyde at medvirke ved en gennemgang af ejendommen sammen med dig som køber.

Med køberrådgivning får du en rådgiver på din side med erfaring og byggeteknisk indsigt. Køberrådgivning gør, at du finder alle faldgruberne, så du ikke ender med en masse uforudsete udgifter på boligen.

Drift- & vedligeholdelsesplan

få overblik over boligens udgifter

En drift- og vedligeholdelsesplan giver dig overblik over din ejendoms tilstand og vedligeholdelsesopgaver. På den måde får du fuld overblik over boligens forhold og kan planlægge, hvornår de forskellige forhold skal forbedres.

Rapporten udføres på baggrund af en grundig byggeteknisk gennemgang af din ejendom. Efter gennemgangen planlægges vedligeholdelsesopgaver og der opstilles forbedrings- og renoveringsforslag samt overslag på de økonomiske rammer for vedligeholdelse de næste 10 år.

Energioptimering

Spar penge med energioptimering

Hvis du vælger at energioptimere dit hus, er det godt for både dig og miljøet. Når du skruer ned for energiforbruget i din bolig, kan du gøre dig et hav af økonomiske besparelser.

Energikonsulenterne hos factum2 er 100% uvildige og udfører nemt og effektivt en screening af din ejendom for at hjælpe dig med dine energi- og boligrenoveringer.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os.

Ring til os på 70 25 57 57, eller udfyld formularen - så kontakter vi dig inden for 24 timer på hverdage.

Kontakt - Ydelser