6 gode råd til salg af din bolig

11.07.2019

1: Dan et godt førstehåndindtryk

Det første en potentiel købere ser, er fronten af din bolig. Derfor skal den se ordentlig ud. Slå græs, sæt krukker med blomster ud, og hvis malingen, på huset, er krakeleret, så giv det en omgang. Et godt tip kunne være også at give din hoveddør en gang olie eller maling, så den står skarpt sammen med resten af boligen.

2: Træk lyset med ind

Hvis der er meget lys i din bolig, så virker den også større – dette er vigtigt for mange kunder. Træk gardinerne fra og persiennerne op- Puds vinduerne. Luk dørene, mellem rummene, op så det hele synes større.

3: Undgå unødvendigt fyld

Din bolig skal appellere bredt, hvilket vil sige, at det er den, som skal tage al fokus fremfor dine møbler. Så få eventuelt opmagasineret noget af det, du kan undvære, så boligen kan appellere til flere.

4: Gør haven flot

Når du skal sælge din bolig på denne tid af året, skal de potentielle købere se din have og kunne forestille sig selv tilbringe sommeren i den. Slå græsplænen, og stil havemøblerne frem med hynder i. Har du børn eller hund, så sørg for at rydde deres havelegetøj op og få det samlet ét sted.

5: Lav småreperationer

Det er god detalje at have gået sin bolig igennem og få fikset de småting, du har ville ordne længe. Få malet hullerne i væggen over, skift stikkontakterne, stram ledningerne mv.

6: Udnyt pladsen

Hvis der er steder i huset, I ikke bruger til noget, så er det en rigtig god idé at få det indrettet, så man kan se potentialet i det. Det kunne være en kontorplads, så man viser, at det er muligt at have en hjemmearbejdsplads.