Har du brug for at få udarbejdet en professionel drift- og vedligeholdelsesplan eller energimærkning på din andelsboligforening? Så står vi klar til at hjælpe dig.

Factum2 er en uvildig rådgivningsvirksomhed, som specialiserer sig i byggeteknisk rådgivning samt udarbejdelse og levering af rapporter i forbindelse med salg, vedligeholdelse og energioptimering af ejendomme for andelsboligforeninger.

Hos factum2 tilbyder vi mange forskellige ydelser til både private og erhverv. Nedenfor kan du se et udsnit af de ydelser, som kan være relevante for dig som andelsboligforening:

Byggeteknisk rådgivning

Få et gratis oplæg til jeres næste generalforsamling

Du har mulighed for at få factum2 ud og holde et oplæg om, hvad I som andelsboligforening skal være opmærksomme på i forbindelse med eksempelvis vedligeholdelse og energioptimering af ejendomme. I vil også høre mere om, hvordan factum2 kan hjælpe jer.

Det er ganske gratis for jer. Udfyld formularen med dine kontaktoplysninger samt dato for generalforsamlingen, så kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt - Andelsboligforeninger - oplæg

Ydelser til andelsboligforeninger

Har du brug for en drift- og vedligeholdelsesplan for din ejendom, ønsker du rådgivning til, hvordan du kan energioptimere din andelsboligforening, eller vil du bare gerne have indblik i din ejendoms byggetekniske tilstand, kan vi hjælpe.

Vores beskikkede byggesagkyndige og certificerede energikonsulenter har flere års erfaring inden for bolig- og byggebranchen, og du er derfor garanteret en professionel og kvalitetssikret rådgivning, hvad end du skal vedligeholde, energioptimere eller overdrage din ejendom.

Herunder kan du læse mere om de ydelser vi tilbyder til andelsboligforeninger.

Drift- og vedligeholdelsesplan

Har du brug for at få udarbejdet en D&V plan for din andelsboligforening, står vi klar til at hjælpe. Hos factum2 har vi stor erfaring med at udarbejde drift- og vedligeholdelsesplaner for både andelsboligforeninger og ejerforeninger.

En god vedligeholdelse kan være med til at sikre en god stand, længere levetid og en øget salgsværdi på ejendommen. Det er derfor en god idé at få udarbejdet en drift- og vedligeholdelsesplan, som giver dig et overblik over ejendommens tilstand og vedligeholdelsesmuligheder.

Læs mere om drift- og vedligeholdelsesplaner her.

Energitjek

Overvejer du en energioptimering for at mindske energiforbruget og spare penge på el og varme i din andelsboligforening, kan det være en god idé at få foretaget et energitjek.

Når du bestiller et energitjek, gennemgår vores energikonsulenter din ejendoms energimærke, samt laver en gennemgang af selve bygningen. På baggrund heraf giver vi dig rådgivning i forhold til, hvilke energiforbedrende tiltag du kan lave, og hvad disse vil koste, samt hvor du opnår størst udbytte af en energioptimering.

Læs mere om energitjek her.

Energimærkning

Skal du have ny energimærkning, kan vi også hjælpe med dette. Et energimærke giver indblik i ejendommens energiforbrug og muligheder i forhold til energibesparelse. Et gyldigt energimærke er desuden lovpligtigt på andelsboligforeninger, der skal overdrages samt ved salg og udlejning af boliger.

Vores certificerede energikonsulenter er godkendte til at foretage energimærkning, og du er derfor sikret, at din energimærkning lever op til de højeste kvalitetskrav, når du får den udarbejdet hos os.

Når du bestiller en energimærkning, foretager vi en besigtigelse af ejendommens energimæssige stand, og undersøger ejendommens konstruktioner og installationer. Disse resultater får du i en energimærkningsrapport sammen med den vurderede energiklasse.

Læs mere om energimærkning for erhverv her.

Måling af indeklima

Et dårligt indeklima i ejendommen kan have indvirkning på beboernes sundhed. Oplever du eller dine beboere problemer med indeklimaet i ejendommen, kan det være en god idé at bestille en måling af indeklima hos os.

Med en indeklimaundersøgelse kan vi blandt andet foretage en måling af luftfugtigheden, samt undersøge om der er udfordringer med fugt og skimmel i ejendommen. Resultaterne af undersøgelsen får du beskrevet i en rapport sammen med en årsagsvurdering og fotodokumentation.

Læs mere om måling af indeklima her.

Byggeteknisk rådgivning

Har du brug for en uvildig rådgiver til at foretage en byggeteknisk vurdering af din andelsboligforening, står vores beskikkede byggesagkyndige klar til at hjælpe. Hos factum2 har vi stor erfaring med byggeteknisk rådgivning i flere forskellige situationer.

Vi kan for eksempel bidrage med byggeteknisk rådgivning, i tilfælde af at der er en skade på ejendommen. Her foretager vi en besigtigelse af ejendommen, og laver herefter en uvildig byggeteknisk vurdering af omfanget af skaden, og hvad det vil koste at udbedre den.

Hvorfor skal din andelsboligforening vælge os?

Factum2 er en landsdækkende virksomhed, hvor indehaverne er beskikkede byggesagkyndige og certificerede energikonsulenter. Vi har således en stærk faglig baggrund, der gør, at vi kan løse mange forskellige typer opgaver.

Med mere end 20 lokale afdelinger placeret rundt omkring i hele Danmark, har vi desuden et stort lokalkendskab. Hver afdeling har en baggrund som arkitekt, bygningskonstruktør eller ingeniør, og har dermed en stor faglig ekspertise.

Vi kan således hjælpe din andelsboligforening med byggeteknisk rådgivning inden for vedligeholdelse og energioptimering af ejendommen, der sikrer beboerne en velholdt ejendom med et sundt indeklima.

Du kan læse mere om, hvem vi er her.

Abonnementsløsning til ejer- og andelsboligforeninger

Er der styr på ejendommens byggetekniske stand i din andelsboligforening? En god byggeteknisk stand kan være med til at sikre, at ejendommen fremstår velholdt, samt at ejendommen forbliver forsikringsdækket. Derudover kan en god byggeteknisk stand øge ejendommens værdi, hvis ejendommen skal overdrages.

Har din andelsboligforening ikke styr på den byggetekniske tilstand på ejendommen, kan vi hjælpe. Hos factum2 tilbyder vi en abonnementsløsning, så du altid har en gyldig drift- og vedligeholdelsesplan samt et gyldigt energimærke på ejendommen.

 

Disse ting er inkluderet i abonnementsløsningen:

  • Realistisk og opdateret drift- og vedligeholdelsesplan
  • Årlig opdatering af drift- og vedligeholdelsesplan
  • Budget for opgaverne som er beskrevet i drift- og vedligeholdelsesplanen
  • Årligt møde med bestyrelsen for gennemgang af drift- og vedligeholdelsesplanen
  • Sparringsmulighed ifm. vedligeholdelsesarbejde
  • Gyldigt energimærke og en gennemgang af rapporten med bygningssagkyndig
  • Energirådgivning og energitjek hvert 3. år.
  • Adgang til minboligportal.dk, hvor drift- og vedligeholdelsesplanen samt energimærke opbevares
  • Beskikket bygningssagkyndig som fast kontaktperson

Ønsker du hjælp til en opgave, eller er du interesseret i en abonnementsløsning til din ejer- eller andelsboligforening, giver vi dig gerne et tilbud på dette. Kontakt os på 70 25 57 57 eller info@factum2.dk for at høre mere om mulighederne.

Kontakt os for et tilbud

Har du brug for en uvildig byggeteknisk rådgiver? Så er du velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på din opgave.

Har du spørgsmål til vores ydelser, er du også mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os via vores kontaktformular eller ved at ring til os på telefon 70 25 57 57. Du kan også skrive en mail på info@factum2.dk.

Kontakt - Andelsboligforeninger