Ydelser

factum2 rådgivning

Factum2 er en landsdækkende virksomhed, som er førende i at udarbejde og levere tilstandsrapporter, energimærkning og byggeteknisk rådgivning til både private og erhverv. Hos os er du altid garanteret en god service og korrekt udarbejdet rapporter, som du kan bruge, hvis du eks. skal sælge din bolig.  

Nedenfor finder du information og oplysninger omkring, hvilke ydelser vi tilbyder hos factum2.

1 og 5 års gennemgang

Byggeteknisk rådgivning

Energimærke E+

Forsikringssager

Fugt- og skimmel

Tilsyn ved nybyg

Tæthedsprøvning

Hos factum2 er service og kvalitet vores højeste prioritet. Vi er din uvildige byggesagkyndig og samarbejdspartner, når du skal købe eller sælge en bolig. Vi udfører alle slags opgaver inden for bygge- og boligbranchen, og derfor kan du med fordel tage kontakt til os, næste gang du skal bruge en tilstandsrapport i forbindelse med salg af din bolig, eller hvis du vil have et overblik over dit indeklima.

Factum2 har mange års erfaring inden for byggebranchen. Alle vores konsulenter er enten uddannet bygningskonstruktør, arkitekt eller ingeniør, hvorfor du kan være sikker på at få kompetent rådgivning inden for alle opgaver, uanset hvilken afdeling, du henvender dig til.

Udover denne grunduddannelse, er konsulenterne efterfølgende uddannet beskikket byggesagkyndig og energikonsulent. Dermed er du sikker på, at den rådgivning du får, er kvalitetssikret. Vores byggesagkyndige er alle uvildige, og står på din side, når du har brug for rådgivning.

factum2 el & teknik

Factum2 el og teknik er vores elinstallationsvirksomhed under samme tag som vores hovedkontor. Factum2 el og teknik er landsdækkende, og derfor kan vi hjælpe dig med alt inden for el og teknik, uanset hvor du har adresse. Vi kan hjælpe med alle typer af opgaver, lige fra eleftersyn til elinstallation og lovliggørelse.

Herunder kan du se, hvilke ydelser vi tilbyder hos factum2 el og teknik.

Belysning

Z

Elservice

Fejlstrømsafbryder - HFI/HPFI

Lovliggørelser

Traditionelt elarbejde

Factum2 el og teknik er din samarbejdspartner, når du skal have foretaget alle typer af opgaver inden for el og teknik. Vores medarbejdere er alle uddannede elektrikere, og de kan derfor give dig den bedste rådgivning, uanset om du er privat boligejer eller erhverv. Samtidig er vi altid uvildige, og har flere års erfaring med at rådgive om og udføre arbejde inden for alle typer af el-teknik.

Hvis du har købt en ny bolig, eller er ved at sælge din gamle bolig, så kan du have behov for at få foretaget et eleftersyn. Med et eleftersyn hos factum2 el og teknik bliver din boligs elinstallationer gået grundigt igennem af en af vores dygtige konsulenter. På den måde er du beskyttet og bedre stillet ved eventuelle fejl, når du skal sælge boligen.

Kontakt os for et tilbud

Er du i tvivl om, hvorvidt dine elinstallationer i dit hjem er lovlige, eller er du ved at sælge dit hus? Så tag kontakt til os og få et uforpligtende tilbud på et eleftersyn eller en tilstandsrapport udarbejdet af en af vores dygtige konsulenter. Vi vender tilbage hurtigst muligt med et tilbud til dig. Har du spørgsmål, er du også mere end velkommen til at kontakte os gennem kontaktformularen nedenfor eller ved at ringe til os på telefon 70 25 57 57 eller skrive en mail til os på info@factum2.dk.

Kontakt - Ydelser