​At indgå en aftale med et byggefirma om at bygge nyt hus er en stor beslutning. Det er et meget omfattende projekt, hvor der kan opstå udfordringer i byggeprocessen, og hvor der kan opstå situationer, der kræver en særlig byggeteknisk viden.

Når du som bygherre skal bygge nyt hus, kan det derfor være en god idé at få byggeteknisk støtte fra en uvildig byggerådgiver. Hos factum2 kan vi tilbyde uvildig byggerådgivning og tilsyn med dit nybyggeri. Dette kan være en stor hjælp, når du skal bygge nyt hus, og kan være med til at sikre dig en øget tryghed i byggeprocessen.

Ønsker du at bestille et tilsyn af dit nybyggeri af vores uvildige byggesagkyndige, eller vil du bare gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med professionel byggerådgivning, når du skal bygge nyt, kan du kontakte os på 70 25 57 57 eller info@factum2.dk.

Uvildig byggerådgivning skaber tryghed

Det er en stor beslutning at bygge nyt hus. Med factum2 som din byggerådgiver har du en uvildig fagspecilist ved hånden gennem hele byggeprocessen.

Få tilsyn af dit nybyggeri

Med vores byggerådgivning kan du vælge mellem et basis tilsyn og et udvidet tilsyn med nybyggeri, hvor vi besigtiger byggeriet og foretager kontroller.

Bestil byggerådgivning og tilsyn med nybyggeri

Se vores priser på basis og udvidet tilsyn med nybyggeri nederst på siden. Du er også velkommen til at udfylde formularen, hvis du ønsker et tilbud på byggerådgivning.

Få professionel og uvildig byggerådgivning

Factum2 tilbyder tilsyn med nybyggeri og byggerådgivning til private, der skal bygge nyt hus. Vi er din uvildige bygningssagkyndige igennem hele byggeprocessen, så du hele tiden har en byggeteknisk specialist ved hånden under dit nybyggeri.

Det kan være både spændende og skræmmende at indgå en kontrakt med et byggefirma, der skal hjælpe dig med opførelsen af din nye drømmebolig. Der er mange beslutninger der skal træffes, og nogle gange kan der opstå uforudsete udfordringer og ændringer, som kan besværliggøre processen. Derfor er det en god idé at have en byggeteknisk rådgiver ved sin side.

Med os som din byggerådgiver får du støtte igennem hele byggeprocessen fra en uvildig fagspecialist. Vi hjælper dig med at foretage en besigtigelse af byggeriet, og giver dig uvildig byggerådgivning fra start til slut. Med os som din byggetekniske rådgiver kan du således slippe bekymringerne og have ro i maven, når du skal bygge nyt hus.

Professionelt tilsyn med nybyggeri

Vores byggerådgivning består blandt andet af tilsyn med nybyggeri, hvor vi besøger byggepladsen for at besigtige byggeriet og kontrollere, at alt er som det skal være rent byggeteknisk. Hos factum2 kan du vælge mellem et basis tilsyn og et udvidet tilsyn med nybyggeri.

Du kan læse mere om de to forskellige tilsyn vores bygningssagkyndige foretager herunder.

Basis tilsyn med nybyggeri under byggeprocessen

Vores basis tilsyn består af fire besøg på byggepladsen på forskellige tidspunkter under byggeprocessen. Her udfører vi fire kontroller:

  • Når fundamentet er støbt
  • Når tagkonstruktionen er etableret
  • Når ydervæggene skal isoleres
  • Når der er foretaget vådrumsbehandling, og fliser skal monteres

Inden aflevering af det færdige byggeri, gennemgår vores byggerådgiver byggeriet sammen med dig som bygherre og entreprenøren. Formålet med denne gennemgang er at afklare, om der er skader eller mangler på byggeriet, som skal udbedres, inden byggeriet kan meldes færdigt.

I de fleste tilfælde vil vi foretage gennemgangen 8-14 dage inden den endelige aflevering, således mangler eller skader kan nå at blive udbedret. Når eventuelle skader og mangler er blevet udbedret, hjælper vi med den endelige aflevering af dit nye hus sammen med byggefirmaet.

Udvidet tilsyn med nybyggeri under byggeprocessen

Har du behov for flere tilsyn og yderligere sparring med vores uvildige byggerådgiver under byggeprocessen, har du mulighed for at vælge et udvidet tilsyn med nybyggeri. Vores udvidet tilsyn omfatter en række ekstra ydelser både i opstartsfasen og slutfasen af byggeprojektet. Foruden de nævnte kontroller under basis tilsyn, får du også:

  • Gennemgang af byggeprojektet i opstartsfasen. Her gennemgår vi projektet, kontrakten, eventuelle tilbud om ekstrafundering og lignende byggetekniske problemstillinger.
  • Besøg på byggepladsen i opstartsfasen med henblik på afsætning af husets højde, kontrol af husets placering og afklaring af jordarbejdet.
  • Kontrol af spartelarbejdet på loft og vægge

Priser på byggerådgivning og tilsyn med nybyggeri

Prisen på byggerådgivning og tilsyn med nybyggeri afhænger af, om du vælger vores basis tilsyn eller udvidet tilsyn. Ved udvidet tilsyn med nybyggeri får du som nævnt yderligere tilsyn og sparring end ved basis tilsyn, hvormed prisen på udvidet tilsyn er højere. Du kan se vores aktuelle priser nedenfor.

Vil du gerne høre mere om vores uvildig byggerådgivning og tilsyn med nybyggeri, er du velkommen til at kontakte os. Vi giver dig også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave, hvis du er interesseret i dette. Ring til os på 70 25 57 57 eller send en mail til info@factum2.dk, så hører du fra os snarest muligt.

Få et tilbud på byggerådgivning og tilsyn med nybyggeri

Basis tilsyn

 

Fire kontroller under byggeprocessen, foraflevering og endelig aflevering.

Pris fra:

25.000,-

 

Udvidet tilsyn

 

Gennemgang af byggeprojekt, seks kontroller under byggeprocessen, foraflevering og endelig aflevering.

Pris fra:

35.000,-