Har du styr på din ejendoms byggetekniske stand? Hos factum2 kan vi hjælpe dig med at få indblik i din ejendoms nuværende tilstand med henblik på at afdække eventuelle fejl og skader. Dette kan særligt være en hjælp, hvis du overvejer at sælge din bolig eller ejendom, og ønsker en afklaring på, om der er byggetekniske fejl og skader, du skal være opmærksom på.

Factum2 er uvildige byggesagkyndige med mange års erfaring inden for byggeteknisk rådgivning. Vores konsulenter er specialister inden for bolig og byggeri, der sikrer dig en kompetent og kvalitetssikret byggeteknisk rådgivning.

Vi tilbyder byggeteknisk gennemgang af både private boliger samt andelsboliger, erhvervsejendomme og landbrugsejendomme. Vi er landsdækkende, og kan således udføre den byggetekniske gennemgang samt udarbejde en byggeteknisk rapport på ejendomme i hele landet. Kontakt os på 70 25 57 57 for at høre nærmere eller for at bestille en byggeteknisk gennemgang.

Få en byggeteknisk gennemgang af din ejendom

Med en byggeteknisk gennemgang af din ejendom kan du få et grundigt indblik i den byggetekniske stand, og få afklaret, om der er skader, du skal være bevidst om.

Få indblik i ejendommens byggetekniske stand

Hos factum2 kan du få en uvildig vurdering af ejendommens stand, og få udarbejdet en byggeteknisk rapport af vores beskikkede bygningssagkyndige.

Bestil en byggeteknisk gennemgang

Vi udfører byggeteknisk gennemgang af private boliger, andelsboliger og erhvervsejendomme. Udfyld formularen nedenfor, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.

Hvad omfatter en byggeteknisk gennemgang

Når du ønsker at blive klogere på din bolig eller ejendoms byggetekniske tilstand, kan vores uvildige bygningssagkyndige hjælpe dig med at foretage en byggeteknisk gennemgang af bygningen. En byggeteknisk gennemgang foregår på samme måde, som når vi udfører en tilstandsrapport, og består af flere dele.

Først og fremmest undersøger vi ejendommens BBR. Derefter besigtiger vi ejendommen for at undersøge, om der er synlige skader på bygningen, der kan være med til at nedsætte ejendommens værdi eller funktion. Her undersøger vi blandt andet for både kritiske skader, alvorlige skader, mindre alvorlige skader samt mulige skader. Til sidst gennemgås plan-, snit-, og facadetegninger.

På baggrund af gennemgangen udarbejder vi en byggeteknisk rapport med resultaterne fra gennemgangen. Rapporten er gældende i 6 måneder, fra den er blevet udarbejdet. Den byggetekniske gennemgang er således et nuværende billede af den byggetekniske stand.

Både gennemgangen og udarbejdelsen af den byggetekniske rapport bliver foretaget af en beskikket bygningssagkyndig. Dette er din garanti for, at gennemgangen og den efterfølgende rapport er grundig og kvalitetssikret.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at en byggeteknisk gennemgang samt den byggetekniske rapport ikke fritager dig for dit 10-årige ansvar for fejl og mangler, når du skal sælge din ejendom. Til dette skal du i stedet have udarbejdet en tilstandsrapport.

Derfor skal du få foretaget en byggeteknisk gennemgang

Der kan være flere årsager til at få foretaget en byggeteknisk gennemgang af ejendommen. En byggeteknisk gennemgang kan først og fremmest være en god idé, hvis du ønsker at få en uvildig vurdering af din bolig eller ejendoms nuværende byggetekniske stand. Denne viden kan du bruge til at lave tiltag, der kan være med til at forbedre den byggetekniske tilstand på ejendommen og dermed øge ejendommens værdi.

Skal du sælge din bolig eller din ejendom, kan det også være en god idé at få foretaget en byggeteknisk gennemgang. Selvom den byggetekniske rapport ikke fraskriver dig dit 10-årige mangelansvar, kan rapporten være med til at afdække, hvilke fejl og mangler du skal være opmærksom på, når du skal sælge ejendommen. Den byggetekniske rapport kan du desuden udlevere til køberen af din bolig eller ejendom, således at køberen er informeret omkring den nuværende byggetekniske stand på ejendommen.

Er du ejer af en andelsbolig, erhvervsejendomme eller etageejendomme kan det også være en fordel at få foretaget en byggeteknisk gennemgang. Det skyldes, at denne type ejendomme ikke er omfattet af huseftersynsordningen, hvormed det ikke er muligt at få udarbejdet en tilstandsrapport på disse. Dette gør sig desuden gældende for landbrugsejendomme med landbrugspligt.

Skal du sælge dine andelsboliger, eller ønsker du blot at få indblik i den byggetekniske stand på dine ejendomme, kan vi hjælpe dig med en grundig byggeteknisk gennemgang, så du kan komme i gang med at få udbedret eventuelle fejl og mangler på ejendommen.

Hvad koster byggeteknisk rådgivning?

Factum2 er uvildige og beskikkede byggesagkyndige med flere års erfaring inden for bolig- og byggeområdet. Hos os er du garanteret den højeste kvalitet, og vi bestræber os altid på at levere en god service, uanset hvilken opgave du skal have hjælp til.

Vi kan foretage en byggeteknisk gennemgang af både private boliger såvel som andelsboliger, erhvervsejendomme, landbrugsejendomme og lignende. Vi kan således udarbejde byggetekniske rapporter på alle typer bygninger i hele landet (på brofaste øer), og det er derfor underordnet, hvor i landet du befinder dig.

Vores konsulenter foretager den nødvendige gennemgang af ejendommen, og giver dig en god og grundig byggeteknisk rådgivning i den efterfølgende rapport. Vi er hurtige og effektive, og bestræber os på at kunne levere rapporten til dig inden for 48 timer.

Prisen på en byggeteknisk gennemgang og rapport afhænger både af størrelsen på ejendommen, samt hvor mange og hvilke bygninger vi skal gennemgå og udarbejde rapporter på. Ønsker du et uforpligtende tilbud på en byggeteknisk rapport, er du velkommen til at kontakte os. Ring til os på 70 25 57 57 eller skriv en mail til info@factum2.dk. Har du spørgsmål til vores ydelser, er du naturligvis også mere end velkommen til at kontakte os.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os.

Ring til os på 70 25 57 57, eller udfyld formularen - så kontakter vi dig inden for 24 timer på hverdage.

Kontakt - Ydelser