Uanset om du er boligejer, og skal sælge din bolig, eller om du er erhvervsdrivende, kan du have behov for rådgivning inden for el. Måske skal du bruge en elektriker til at lovliggøre dit el-arbejde, eller måske har du behov for en ny ladestander til din nyindkøbte elbil.

Hos factum2 el og teknik tilbyder vi el service som en del af vores ydelser og rådgivning. Hos os får du det, du har brug for, og lidt mere til. Vi går nemlig op i, at du er tilfreds med det arbejde, vi udfører. Vil du høre mere om vores ydelser inden for el teknik, så kontakt os på telefon 70 25 57 57 eller via kontaktformularen, som du kan finde nederst på siden.  

Få hjælp til elinstallations arbejde

Vi udfører alle former for elinstallationsarbejde, hvad enten du er privat- eller erhvervskunde.

Få en serviceaftale

Lad os tage sig af dine elinstallationer. Vi tilbyder en serviceaftale, så du ikke skal tænke på vedligeholdelse og optimering af dine elinstallationer. 

Bestil el-service

Udfyld formularen nederst på siden, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på el-service, eller hvis du blot vil høre mere.

Hvad indebærer el service?

Hos factum2 el og teknik er el service mange ting. Først og fremmest er el service for os en yderst vigtig opgave, som vi udfører for både private og erhverv med stor omhyggelighed, kvalitet og fleksibilitet. Når du får factum2 til at udføre el service for dig, kan vi bl.a. hjælpe dig med:

  • Elinstallations arbejde
  • Lovliggørelse
  • Ladestander til elbiler
  • El teknisk rådgivning

Factum2 el og teknik tilbyder ydermere også at hjælpe dig med elinstallation ved nybyggeri, elinstallation ved renovering, fejlfinding og reparation af elinstallationer og kontrolmåling og udskiftning af dit HPFI/HFI-relæ.

Elinstallations arbejde

Vi udfører alle former for elinstallationsarbejde, hvad enten du er privat- eller erhvervskunde. Hos factum2 går vi op i kvalitet og vi har altid fokus på dine ønsker og behov. Vi tilbyder rådgivning til elinstallationer i hjemmet eller i virksomheden, og udfører alle typer af elinstallationsarbejde. Når du får factum2 el teknik til at udføre dit el-arbejde, er du garanteret veludført arbejde, der overholder lovgivningen. Det sikrer, at dine installationer ikke er til fare for dig eller andre.

Lovliggørelse

Er dine elinstallationer i hjemmet lovlige? Er du boligsælger, skal du have foretaget en elinstallationsrapport. I denne rapport vil det fremgå, om der er ulovlige elinstallationer i hjemmet. Er der det, bør du straks få lovliggjort dem. Hos factum2 el og teknik tilbyder vi at gå dine elinstallationer igennem og herefter gøre dem lovlige, så din bolig kan blive solgt.

Ladestander til elbiler

Elbiler er efterhånden blevet meget populært i dagens Danmark, og det er et stort plus. Men at have elbil kræver også, at du har mulighed for at lade den op. Factum2 kan hjælpe dig med at montere en ladestander til elbiler, så du nemt kan lade bilen op, når det passer dig. Kontakt os for at høre nærmere, eller for at få et tilbud/pris på en ladestander til din elbil.

El teknisk rådgivning

Har du brug for el teknisk rådgivning? Så tag kontakt til factum2 el og teknik. Vi hjælper med at rådgive om alt lige fra små el-opgaver til de store opgaver, der kræver flere hænder. Vores kompetente elektrikere har stor viden og ekspertise, der kan give dig den bedste hjælp, når du har brug for el teknisk rådgivning til diverse opgaver.

Få en serviceaftale hos factum2 el og teknik

Er du virksomhedsejer, er der mange ting at holde styr på. Du kan derfor med fordel lade factum2 el og teknik om at tage sig af dine elinstallationer. Hos factum2 tilbyder vi vores erhvervskunder at få en serviceaftale, så du ikke skal tænke på vedligeholdelse og optimering af dine elinstallationer. Vi sørger for, at alt fungerer til punkt og prikke, så du ikke oplever nogle former for driftsforstyrrelser- eller stop. Hos os får du altid den bedste service og den bedste kvalitet.

Factum2 tilbyder el service i hele landet – også nær dig

Hos Factum2 el og teknik er alle vores konsulenter uddannet elektrikere, hvilket giver os en god faglig ballast til også at stå for dine installationer. De har alle flere års erfaring, hvilket giver dig professionelt udført arbejde, uanset hvilken type opgave, vi skal løse for dig. Factum2 el og teknik er desuden repræsenteret i hele Danmark, og derfor kan du få en lokal elektriker nær dig, hvor end du bor i landet. 

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os.

Ring til os på 70 25 57 57, eller udfyld formularen - så kontakter vi dig inden for 24 timer på hverdage.

Kontakt - Ydelser