Få et professionelt el-tjek af elinstallationerne i boligen, og lad os gennemgå dine elinstallationer for fejl og mangler. Med et el-tjek kan du sikre, at dine elinstallationer er udført korrekt og ikke udgør en risiko i form af personfarlige eller brandfarlige skader.

Er du i tvivl om dine elinstallationer er i orden, eller vil du bare gerne være på den sikre side, kan det være en god idé at bestille et el-tjek. Hos factum2 el & teknik har vi kompetente elektrikere med mange års erfaring i at foretage el-tjek på elinstallationerne i boligen.

Vi er landsdækkende, og har lokale afdelinger rundt om i hele landet, som kan foretage et el-tjek af din bolig. Har du brug for et el-tjek af elinstallationerne i boligen, eller ønsker du professionel rådgivning i forbindelse med dine elinstallationer, kan du ringe på 70 25 57 57 eller kontakte os via formularen nedenfor.

Få et professionelt el-tjek

Et el-tjek er en kontrol af elinstallationerne i hele boligen, hvor vi gennemgår bl.a. eltavler, lampeudtag, stikkontakter m.v.

Hvad koster et el-tjek?

Prisen for et el-tjek varierer alt efter boligens størrelse samt antallet af elinstallationer, der skal gennemgås.

Bestil et el-tjek

Udfyld formularen nederst på siden, hvis du vil have et uforpligtende tilbud på et el-tjek, eller hvis du blot vil høre mere.

Få et professionelt el-tjek af elinstallationerne

Et el-tjek er en kontrol af elinstallationerne i hele boligen. El-tjekket foregår lidt på samme måde som et el-eftersyn, hvor vi laver en stikprøvevis gennemgang af hele ejendommens elinstallationer. Hvor et el-eftersyn skal foretages for at kunne få udarbejdet en elinstallationsrapport i forbindelse med salg af boligen, kan du med fordel få foretaget et el-tjek af elinstallationerne, uanset om du skal sælge, købe, eller du står uden flytteplaner.

Ved el-tjekket gennemgår og kontrollerer vi blandt andet eltavler, stikkontakter, spots, lampudtag og afbrydere samt lavvoltinstallationer. Efter besigtigelsen og gennemgangen af boligen får du en el-tjek rapport med en beskrivelse af de fundne fejl og mangler samt billeddokumentation.

Ud fra den udarbejdede el-tjek rapport kan du således få et overblik over din ejendoms elinstallation og se, om der er mangler ved elinstallationerne, ulovlige elinstallationer, uautoriserede elinstallationer eller elinstallationer med risiko for brand eller stød.

Hvis det af el-tjek rapporten fremgår, at der er fejl og mangler på elinstallationerne eller ulovlige og uautoriserede elinstallationer, kan vi hjælpe dig med at udbedre fejlene gennem en lovliggørelse af elinstallationerne.

Hos factum2 el & teknik har vi uddannede elektrikere med stor erfaring i at foretage el-tjek og lovliggørelse af elinstallationer. Vi kan derfor hjælpe dig med at sikre, at dine elinstallationer er lovlige og funktionsdygtige, så du ikke behøver bekymre dig om risiko for brand- og personskader. Alle vores elektrikere er desuden uvildige og lokale, så du kan få hjælp til et professionelt el-tjek af en lokal elektriker tæt på dig.

Derfor er det vigtigt med et el-tjek

Det er altid en god idé at få foretaget et el-tjek af boligen, da du derved får tjekket op på, om der er nogle mangler på elinstallationerne eller ulovlige elinstallationer i boligen. Hvis det er tilfældet, kan du med udgangspunkt i el-tjek rapporten få udbedret de fejl og mangler, der er på elinstallationerne, og på den måde mindske risikoen for personskader eller skader i boligen som følge af brand i elinstallationerne.

Har du planer i fremtiden om at skulle sælge din bolig, kan det også være en god idé at få foretaget et el-tjek af ejendommen. Da du som sælger er ansvarlig for fejl og mangler på elinstallationerne i boligen, kan du med fordel anvende el-tjek rapporten til at få udbedret eventuelle fejl og mangler, så din ejendoms elinstallationer er i orden, når du engang skal sælge.

Hvad koster et el-tjek?

Prisen på et el-tjek varierer alt efter størrelsen på boligen, samt hvor mange elinstallationer vi skal gennemgå. Vi tager dog meget gerne en snak med dig omkring dine elinstallationer, så vi kan få et nærmere indblik i omfanget af opgaven.

Kontakt factum2 el & teknik for et tilbud på et el-tjek i din bolig. Vi har altid hurtig ekspeditionstid, og har også en kort leveringstid på den el-tjek rapport du får tilsendt efterfølgende. Med et el-tjek hos os kan du således hurtigt få overblik over din ejendoms elinstallationer og komme i gang med at få udbedret eventuelle fejl og mangler på elinstallationerne.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os.

Ring til os på 70 25 57 57, eller udfyld formularen - så kontakter vi dig inden for 24 timer på hverdage.

Kontakt - Ydelser