Gør boligen sundere, grønnere og mere værd med et energitjek. Et energitjek/klimatjek er første skridt hen imod en bedre bolig, og kan bruges i forbindelse med energioptimering eller energirenovering af private boliger og erhvervsejede ejendomme.

En energioptimering er en god investering, hvis du ønsker at spare penge på energiregningen, forbedre indeklimaet i boligen og samtidig mindske dit klimaaftryk. Der er mange måder, man kan energioptimere en bolig på, og det kan derfor være svært at vide, hvad der giver den største gevinst både set fra et økonomisk og miljømæssigt perspektiv.

Med et energitjek hos factum2 kan du få indblik i, hvor det bedst kan betale sig for dig at energioptimere, og hvor du får det største udbytte af en energirenovering. Vores beskikkede energikonsulenter giver dig desuden en professionel rådgivning til, hvad det koster, og hvad der skal til for at bringe boligen eller ejendommen i en højere energiklasse.

Har du ønsker og planer om en energioptimering, står vi klar til at lave et energitjek af dit hus for dig. Kontakt os på 70 25 57 57 eller udfyld vores formular nederst på denne side, så finder vi gerne en dygtig energikonsulent til opgaven i dit område.

Energitjek af private boliger

Med et energitjek gennemgår vi, hvilke energioptimeringer, der kan laves med henblik på at energioptimere boligen.

Energitjek af erhvervsbygninger

Vi tilbyder både almindeligt og udvidet energitjek/klimatjek til erhverv, og har mange års erfaring med energitjek for ejere af erhvervs- og udlejningsejendomme samt andelsboligforeninger.

Bestil energitjek

Udfyld formularen nederst på siden for at bestille et energitjek, eller hvis du blot vil høre mere.

Energitjek til energioptimering af boliger og ejendomme

Nye energiruder, bedre isolering eller måske solceller? Dette er blot nogle eksempler på energioptimeringer, som kan være med til at skabe store besparelser på energiregningen og klimaregningen.

En energirenovering af et hus eller en større ejendom kan være en god idé, hvis du ønsker at spare på energiomkostningerne og samtidig gerne vil mindske dit CO2 aftryk. Det kan dog være et svært projekt at overskue. For hvilken energioptimering har den største effekt? Hvad er muligt for præcis din bygningstype? Hvad kommer det hele til at koste? Og hvad betyder det for bygningens værdi?

Med et energitjek hos factum2 kan du få svar på alle disse spørgsmål. Vi laver en uvildig undersøgelse af bygningen, der har til formål at give dig et overblik over, hvilke energioptimeringer der kan laves, samt hvad det koster at lave energioptimeringer, der kan højne bygningens værdi og forbedre energiklassen.

Hos factum2 har vi en række lokale, beskikkede energikonsulenter, der kan vurdere, hvilke renoveringer, der bedst kan betale sig for dig. Vi laver derfor en gennemgang af ejendommen, og udarbejder herefter en prioriteret handlingsplan med en liste over de mest rentable energiforbedringer for dig.

Få et energitjek af huset

Hos factum2 tilbyder vi både almindeligt og udvidet energitjek/klimatjek af private boliger. Ved et almindeligt energitjek laver vi en gennemgang af husets eksisterende energimærke. For at kunne lave energitjekket kræver det således også, at din bolig har et eksisterende, gyldigt energimærke.

Ved et almindeligt energitjek gennemgår vi desuden, hvilke optimeringsløsninger der kan laves med henblik på at energioptimere boligen. Et energitjek af dit hus er således første skridt, hvis du ønsker at energioptimere eller renovere boligen for at mindske boligens CO2 aftryk og bidrage til den grønne omstilling.

Har du ikke et gældende energimærke tilbyder vi naturligvis også at lave det sammen med et energitjek. Det kalder vi et udvidet energitjek/klimatjek.

Et energitjek af boligen kan således både bruges til at få et indblik i, hvilke forbedringer der kan laves på boligen, og hvad der skal til for at løfte boligen op i en bedre energiklasse. Derudover kan energitjekket også bruges, hvis du allerede har fået lavet nogle energiforbedringer, eller du blot vil sikre dig, at din bolig er fuldt ud energioptimeret.

Energitjek til energioptimering af erhvervsbygninger

Overvejer du en energioptimering af din ejendom, eller vil du gerne sikre dig, at dine ejendomme lever op til de ønskede krav, efter du har fået foretaget en energioptimering, kan et energitjek være løsningen for dig. Vi tilbyder både almindeligt og udvidet energitjek/klimatjek til erhverv, og har mange års erfaring med energitjek for ejere af erhvervs- og udlejningsejendomme samt andelsboligforeninger.

Et almindeligt energitjek/klimatjek består af en gennemgang af ejendommens eksisterende energimærke. Derudover foretager vi også en gennemgang af bygningen i forhold til at komme med mulige optimeringsløsninger, der kan danne baggrund for en energioptimering eller energirenovering af ejendommen.

Et energitjek kan således være en god løsning, hvis du ønsker at energioptimere ejendommen, og gerne vil have et indblik i, hvilke optimeringsløsninger der er behov for, samt hvad det koster at få boligen over i en bedre energiklasse.

Har du ikke allerede et gældende energimærke på ejendommen, tilbyder vi naturligvis at udarbejde det sammen med energitjekket. Det kalder vi et udvidet energitjek/klimatjek. Her foretager en af vores energikonsulenter et energitjek, og udarbejder herefter et nyt energimærke, som er gyldigt i 10 år. Det udvidede energitjek/klimatjek er en god løsning til dig, der ønsker at få gennemgået ejendommen og få en ny energimærkning, der viser, at ejendommen lever op til de ønskede krav i forhold til energioptimering.

Få tilskud til din energirenovering

​Ønsker du at foretage en større energioptimering eller energirenovering af din bolig eller ejendom, kan du søge om tilskud til energiforbedring gennem Bygningspuljen. Det er muligt for både helårsboligejere, private husejere, ejerforeninger, andelsboligforeninger, almene boligforeninger, kollegier og udlejere at søge om tilskud til energirenoveringer.

Vær opmærksom på, at boligen skal være registreret som helårsbolig i BBR, og at der skal være et gyldigt energimærke på ejendommen dateret efter 1. oktober 2012. Husk også at du skal ansøge og tildeles tilskud FØR du begynder på energirenoveringsprojektet.

Du kan læse mere på sparenergi.dk, hvor der både er lister over tilskudsberettede projekter, mulighed for at beregne overslag og en oversigt over ansøgningsproceduren.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os.

Ring til os på 70 25 57 57, eller udfyld formularen - så kontakter vi dig inden for 24 timer på hverdage.

Kontakt - Ydelser