Er der et dårligt indeklima i din ejendom? Et dårligt indeklima påvirker både sundheden og livskvaliteten hos husets beboere.

Hos factum2 tilbyder vi indeklimaundersøgelser til både private boligejere, ejere af erhvervsejendomme og udlejningsejendomme samt andelsboligforeninger, der gerne vil afklare, om der er et dårligt indeklima og udfordringer med fugt og skimmel i ejendommen.

Vi laver en måling af indeklimaet, og undersøger boligen for fugt, mug og skimmel samt andre faktorer, der kan være med til at skabe et dårligt indeklima. Skal vi lave en indeklimaundersøgelse af din egen eller dine lejeres bolig? Kontakt os på 70 25 57 57 eller bestil din indeklimaundersøgelse via vores online formular.

Måling af indeklima for private

Er der et dårligt indeklima, kan det påvirke helbredet og livskvaliteten. Vi laver en indeklimaundersøgelse på kun 5 arbejdsdage.

Måling af indeklima for erhverv

Når vi foretager en måling af indeklimaet i ejendommen, samler vi alle data og resultater i en overskuelig rapport med beskrivelse af tilstanden, vurdering af den overordnede årsag til det dårlige indeklima og tilhørende fotodokumentation.

Bestil professionel køberrådgivning

Udfyld formularen nederst på siden, hvis du er interesseret i at få professionel køberrådgivning, eller hvis du blot vil høre mere.

Formålet med en indeklimaundersøgelse

Et godt indeklima er vigtigt for trivslen. Dog er der mange faktorer, der kan have indflydelse på, om indeklimaet i boligen er godt eller dårligt. Nogle af de faktorer, der kan være med til at skabe et dårligt indeklima, kan blandt andet være:

  • Radon fra undergrunden
  • Partikler fra luftforurening, stearinlys, brændeovne m.m.
  • Kemikalier fra fx maling, møbler, byggematerialer og rengøringsmidler
  • Allergifremkaldende stoffer fra husdyr, husstøvmider, pollen og skimmelsvampe
  • Fugt i boligen
  • Støj

Er der et dårligt indeklima, kan det påvirke helbredet og livskvaliteten, og opholder man sig i længere tid i et dårligt indeklima, kan man opleve at få symptomer som hovedpine, træthed, koncentrationsbesvær, kvalme, svimmelhed eller udslæt og kløe i huden.

Oplever du selv, din familie eller dine lejere nogle af disse symptomer, uden at der er en anden umiddelbar forklaring, kan det være en god idé at få foretaget en måling af indeklimaet for at afklaring på, om der er nogle udfordringer i boligen, der er med til at skabe et dårligt indeklima.

Indeklima måling privat

Hos factum2 tilbyder vi forskellige former for indeklima målinger til private. Formålet med indeklimaundersøgelsen er at fastslå tilstanden af indeklimaet i boligen, så du og din familie kan få et overblik over, hvilke eventuelle faktorer der er med til at skabe et dårligt indeklima i jeres bolig.

Alt efter dine specifikke behov kan vi blandt andet undersøge din bolig for fugt, skimmel og mug. Vi tager udgangspunkt i din konkrete historie og oplevelse med indeklimaet i dit hjem, så vi bedst muligt kan hjælpe dig og din familie.

Når du bestiller en måling af indeklima hos factum2, får du alle data og resultater samlet i en rapport. Rapporten indeholder både en beskrivelse af boligens tilstand, en vurdering af de faktorer der er skyld i et dårligt indeklima samt billeddokumentation.

For at sikre, at du og din familie efterfølgende kan gøre noget ved de konstaterede problemer, kan vi samtidig være behjælpelige i forhold udarbejdelse af konkrete løsningsforslag, der kan være med til at sikre et bedre indeklima.

Måling af indeklima for erhverv

Oplever du som boligudlejer, at dine lejere klager over et dårligt indeklima i bygningen? Eller oplever du selv udfordringer med fugt og skimmel i din virksomhed? Et godt indeklima er afgørende for dine lejeres og medarbejderes helbred og trivsel. Derfor kan det også være en god idé at få foretaget en analyse af indeklimaet.

Alt efter jeres behov kan vi tilbyde flere forskellige former for indeklimaundersøgelser. Vi kan blandt andet foretage en måling af luftfugtigheden samt lave en undersøgelse af fugt og skimmel i bygningen. Dette giver indblik i, hvilke præcise faktorer der er med til at skabe et dårligt indeklima.

Når vi foretager en måling af indeklimaet i ejendommen, samler vi alle data og resultater i en overskuelig rapport med beskrivelse af tilstanden, vurdering af den overordnede årsag til det dårlige indeklima og tilhørende fotodokumentation.

Du får således både en tilbagemelding på, hvilke udfordringer vi finder med indeklimaet i boligen samt en afklaring på, om de gener der opleves, skyldes fugt og skimmel eller andre indeklimaudfordringer. På baggrund heraf kan du selv gå i gang med at implementere nye tiltag, der kan være med til at sikre et godt indeklima.

Lad os stå for måling af indeklimaet

Oplever du gener ved ophold i boligen, eller har du lejere i din ejendom, som oplever udfordringer med indeklimaet, kan det være en god idé at få lavet en måling af indeklimaet i bygningen. Leveringstiden på vores indeklimaundersøgelse er kun 5 arbejdsdage. Du kan derfor inden for kort tid få et overblik over indeklimaet i boligen, så du kan gå i gang med at lave de nødvendige tiltag for at sikre et bedre indeklima.

Hos factum2 har vi stor erfaring med at lave indeklimaundersøgelser både i private boliger og større ejendomme. Alle vores konsulenter er desuden beskikkede bygningssagkyndige og energikonsulenter, som er lokalt forankret rundt om i hele Danmark.

Hos os har du således god mulighed for at finde en bygningssagkyndig og energikonsulent i nærheden af dig, som kan hjælpe dig med at foretage en professionel måling af indeklimaet i din ejendom.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os.

Ring til os på 70 25 57 57, eller udfyld formularen - så kontakter vi dig inden for 24 timer på hverdage.

Kontakt - Ydelser