Skal du købe ny bolig? Få professionel køberrådgivning og lad vores beskikkede bygningssagkyndige og energikonsulenter hjælpe dig med den byggetekniske del i købsprocessen som din byggetekniske køberrådgiver.

Når man skal købe ny bolig, er der mange ting, der skal tages højde for og være styr på. Med factum2 som din køberrådgiver/boligrådgiver kan du få hjælp til at gennemgå de praktiske dokumenter, såsom tilstandsrapport og energimærkning, som sælger har fået udarbejdet i forbindelse med salget. Derudover kan du også få hjælp til en gennemgang af den nye bolig, så du undgår eventuelle byggetekniske overraskelser, efter du har købt huset.

Få tryghed i købsprocessen med en byggesagkyndig som din køberrådgiver og få en hurtig byggeteknisk afrapportering på det pågældende hus, du ønsker at købe. Vi har en kort leveringstid på kun 48 timer, så du kan komme hurtigt videre. Ring til os på 70 25 57 57 og bestil køberrådgivning eller udfyld vores kontaktformular længere nede.

Køberrådgivning skaber tryghed

Hos factum2 har vi en stor byggeteknisk indsigt og flere års erfaring, der gør os i stand til at give dig en professionel køberrådgivning.

Få hurtig og kompetent køberrådgivning

Fra du bestiller din køberrådgivning, går der kun 48 timer på hverdage, inden du får en afrapportering af boligens nuværende stand.

Bestil professionel køberrådgivning

Udfyld formularen nederst på siden, hvis du er interesseret i at få professionel køberrådgivning, eller hvis du blot vil høre mere.

Få tryghed i købsprocessen med en køberrådgiver

Køb af fast ejendom er en stor beslutning, og kan for mange også virke som en uoverskuelig proces. Uanset om du er førstegangskøber, eller du har prøvet at købe en bolig før, kan det derfor også være rart at have en byggesagkyndig med som køberrådgiver, der kan skabe overblik over den byggetekniske del, og skabe ro og tryghed i købsprocessen. En køberrådgiver kan desuden bidrage med et par ekstra øjne, så du undgår nogle af de faldgruber, der kan være forbundet med det at købe ny bolig.

Hos factum2 har vi en stor byggeteknisk indsigt og flere års erfaring, der gør os i stand til at give dig en professionel køberrådgivning. Vi har desuden lokale konsulenter rundt om i hele Danmark, som står klar til at hjælpe dig med at få styr på de praktiske dokumenter i købsprocessen, og som også gerne foretager en større gennemgang af boligen efter behov.

Vi kan blandt andet bidrage med en gennemgang af tilstandsrapporten og energimærket, som sælger har fået udarbejdet i forbindelse med salget af boligen. Derudover kan vi også hjælpe med en gennemgang af boligen, gennemgang af mulige til- og ombygningsmuligheder samt gennemgang af drift- og vedligeholdelsesplanen. Har du andre ønsker til, hvad vi skal gennemgå i forbindelse med køberrådgivningen, kan vi naturligvis også det.

Vi tilbyder kompetent og hurtig køberrådgivning

Når du bestiller køberrådgivning hos os, får du en her og nu afrapportering på det hus, du ønsker at købe. Det vil sige, at den gennemgang vi laver på huset, tager udgangspunkt i boligens nuværende tilstand. Afrapporteringen foregår mundtligt, men kan også foregå skriftligt, hvis du ønsker det.

For os er det vigtigt, at du har et grundigt indblik i boligens tilstand og muligheder, inden du køber, så du ikke får nogle ubehagelige, byggetekniske overraskelser. Når man skal købe ny bolig spiller tiden dog ofte også en afgørende rolle. Det gælder særligt, hvis der er flere om buddet. Derfor tilbyder vi også hurtig ekspeditionstid på vores køberrådgivning.

Vi har en leveringstid på kun 48 timer, fra du bestiller din køberrådgivning, til vi er klar med en afrapportering. Ved at vælge os som køberrådgiver, får du udover en kompetent køberrådgivning således også en kort ekspedition, så du hurtigst muligt efter kan afgive et bud på din drømmebolig.

Få en boligrådgiver med køber i fokus

Mange der står overfor at skulle købe fast ejendom har måske ikke den byggetekniske indsigt, som kan være gavnligt, når man skal gennemgå boligens tilstand og vigtige dokumenter. Derfor kan det være en god idé at have en køberrådgiver/boligrådgiver med på sidelinjen, som netop har en byggeteknisk viden og erfaring med købsprocessen.

Når man står som køber, er det desuden vigtigt, at gennemgangen af boligen bliver foretaget af en upartisk rådgiver, så man får en uvildig boligrådgivning. Ved at vælge factum2 som din boligrådgiver er du garanteret en professionel boligrådgivning, der udelukkende tager afsæt i købers vinkel og interesser.

Vi skræddersyer vores køberrådgivning efter dine behov og ønsker, så du får hjælp til lige præcis det, som du har brug for. Sammen med dig gennemgår vi desuden boligen med afsæt i de muligheder, som er relevante for dig.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os.

Ring til os på 70 25 57 57, eller udfyld formularen - så kontakter vi dig inden for 24 timer på hverdage.

Kontakt - Ydelser