Har du ulovlige elinstallationer, som skal lovliggøres? Ulovlig elinstallation er ofte at finde, når en boligejer selv har udført el-arbejde i boligen. Det kan for eksempel være forkert anvendelse af el-materiel.

Har du fået udarbejdet en elinstallationsrapport, der viser, at der er fejl og mangler på elinstallationerne i boligen, eller er du i tvivl, om du har ulovlige elinstallationer i boligen, kan det være en god idé at kontakte os.

Hos factum2 el & teknik løser vi alle opgaver inden for lovliggørelse af ulovlig elinstallation. Vores lokale elektrikere har mange års erfaring indenfor elinstallationer, og kan derfor hjælpe dig med at sikre, at alle dine elinstallationer bliver lavet korrekt, så de overholder lovgivningen.

Har du brug for hjælp til lovliggørelse af dine ulovlige elinstallationer, er du velkommen til at ringe til os på 70 25 57 57. Du kan også udfylde vores kontaktformular nederst på siden, så kontakter vi dig inden for 24 timer på hverdage.

Lovliggør elinstallationer inden salg

Har du ulovlige elinstallationer i boligen, vil dette fremgå af den elinstallationsrapport, og du vil have et dårligere forhandlingsgrundlag.

Få en uvildig gennemgang af elinstallationerne

Vores uddannede elektrikere laver en uvildig gennemgang af boligens elinstallationer og udbedrer fejl og mangler. 

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen nederst på siden, hvis du er interesseret i at få et tilbud på lovliggørelse af elinstallationer, eller hvis du blot vil høre mere.

Få hjælp til lovliggørelse af ulovlige elinstallationer

Som boligejer er du ansvarlig for, at elinstallationerne i boligen er lovlige. Ofte er det dog ikke umiddelbart til at se, om en elinstallation er lovlig eller ulovlig. Ved første øjekast ser de elektriske installationer måske ordentlige ud, men ved nærmere gennemgang kan der konstateres, at elinstallationerne er uautoriserede og ulovlige.

Et eksempel på dette kunne være, hvis kablerne hænger løst uden nogen form for fastgørelse. Det kan også være, at der er løse forbindelser, defekt el-materiel, afisolerede ledninger og lignende. Det er derfor vigtigt at få foretaget et tjek af elinstallationerne ved enhver tvivl.

Særligt hvis du skal købe ny bolig eller sælge din bolig, kan det være en god idé at få lavet et el-eftersyn for at få lovliggjort ulovlige elinstallationer. Er du i tvivl, så kontakt os for rådgivning. Vi kommer også gerne ud og foretager et tjek af dine elinstallationer, så du kan være helt sikker på, at alle dine elinstallationer er lovlige.

Lovliggørelse er vigtigt når du skal sælge

Har du ulovlige elinstallationer i boligen, vil dette fremgå af den elinstallationsrapport, du skal have udarbejdet i forbindelse med salg af boligen. Det er ikke lovpligtigt at få lavet en elinstallationsrapport, til gengæld er det ikke muligt at tegne en ejerskifteforsikring uden en elinstallationsrapport. Det samme gør sig desuden gældende for tilstandsrapporter.

Når den potentielle huskøber står med en elinstallationsrapport i hånden, der beskriver og dokumenterer, at der er ulovlige og uautoriserede elinstallationer i boligen, er det for dig som sælger ikke et godt forhandlingsgrundlag, når dit hus skal sælges.

Hvis ikke du får udbedret og lovliggjort dine elinstallationer inden salget, vil køber nemlig have solide og velbegrundede argumenter for at kræve nedslag i salgsprisen på baggrund af de forhold, som elinstallationsrapporten dokumenterer.

En lovliggørelse af elinstallationerne kan derfor være en god idé for dig som sælger, både for at sikre boligen mod potentielle brand- eller personskader, men også for at undgå et nedslag i salgsprisen ved den forestående hushandel.

Professionel lovliggørelse af ulovlig elinstallation

Når du får factum2 til at foretage en lovliggørelse af dine ulovlige elinstallationer, laver vi en uvildig gennemgang af boligens el-installationer. Her tjekker vi elinstallationerne igennem, og udbedrer fejl og mangler.

Ved lovliggørelsen tager vi altid udgangspunkt i den elinstallationsrapport, som du har fået lavet i forbindelse med salget. Her sikrer vi, at du som sælger kan dokumentere, at du har fået udbedret fejl og mangler på elinstallationerne over for køber, inden du skal sælge huset.

Hos factum2 har vi uddannede elektrikere lokalt placeret rundt om i hele Danmark. De er alle specialiserede inden for elinstallationer, og har mange års erfaring med lovliggørelse af elinstallation i private boliger. Med vores ekspertise er du således garanteret lovlige og autoriserede elinstallationer, der lever op til de danske standarder.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os.

Ring til os på 70 25 57 57, eller udfyld formularen - så kontakter vi dig inden for 24 timer på hverdage.

Kontakt - Ydelser