Inden for byggeri kan der opstå uenigheder mellem bygherre og entreprenør. Det kan for eksempel være, at det arbejde der er udført, ikke lever op til forventningerne, eller at der er fejl eller mangler på byggeriet. Står du som bygherre i en konflikt med din entreprenør i forbindelse med dit byggeri? Så kan vi hjælpe.

Vi har stor erfaring med at foretage syn og skøn i forbindelse med tvister mellem bygherre og entreprenør.  Med en syn og skønsrapport hos os får du en faglig vurdering af problemstillingen, der kan give afklaring omkring, hvem der har ret i uenigheden.

Vi hjælper dig således videre i processen, så du undgår at starte en syns- og skønssag, som kan risikere at blive trukket i langdrag. Skal vi hjælpe dig med syn og skøn i forbindelse med tvister, kan du kontakte os på 70 25 57 57 eller på info@factum2.dk.

Syn og skøn giver afklaring

Hos factum2 har vi en stor faglig ekspertise og byggeteknisk viden, der gør, at vi kan foretage en uvildig syn og skøn vurdering af din problemstilling.

Få ro i maven med syn og skøn

Et udenretligt syn og skøn giver dig ro i maven og afklaring på uenigheden, så du kan komme hurtigt videre med dit byggeprojekt.

Bestil en syn og skønsrapport

Står du midt i en uenighed med din entreprenør, og er du interesseret i en syn og skønsrapport, er du velkommen til at udfylde formularen nederst på siden.

Hvad er syn og skøn?

Når der opstår tvister mellem bygherre og entreprenør, kan syn og skøn bruges til at afklare, hvem der har ret i uenigheden, og hvordan man finder en løsning på denne uenighed.

I nogle tilfælde kan det være svært at vurdere, om skaden på byggeriet skyldes en fejl eller mangel, og også hvordan fejlen eller manglen bedst muligt bliver udbedret. Dette gælder, uanset om du selv står som bygherre i en tvist med entreprenøren.

Hos factum2 kan vores byggesagkyndige hjælpe dig eller dine kunder med at foretage en uvildig vurdering af problemstillingen. I denne forbindelse udarbejder vi en syn og skønsrapport, som omfatter en præcisering af indholdet af tvisten mellem bygherre og entreprenør.

Rapporten indeholder desuden en afklaring af, hvorvidt problemstillingen er en skade eller mangel, og hvordan denne mangel eller skade kan udbedres korrekt af håndværkere. Endelig vil rapporten også omfatte, hvad det vil koste at få problemstillingen udbedret.

Derfor bør du vælge et udenretligt syn og skøn

Hos factum2 tilbyder vi et udenretligt syn og skøn i forbindelse med tvister. Det betyder, at tvisten afgøres udenom retten, og har den fordel, at du kan komme hurtigt videre i byggesagen. Et udenretligt syn og skøn har dermed flere fordele.

Ved at vælge en syn og skøn vurdering hos os, slipper du for søvnløse nætter og frustrationer over en langsommelig sagsafgørelse, samtidig med at der spares penge ved at få en hurtig afklaring om, hvem der har ret i uenigheden.

Vi er uvildige bygningssagkyndige med en stor faglig ekspertise og mange års erfaring inden for ejendoms- og byggeområdet. Du kan derfor med tryghed og ro i maven få os til at foretage en syn og skøn vurdering af tvister, da vi er uvildige fagspecialister.

Hos factum2 har vi desuden bygningssagkyndige, som arbejder som skønsmænd for retten. Hvis din sag ender med at skulle for retten, kan vi således også hjælpe dig i denne forbindelse. I det tilfælde vil en syn og skøn vurdering gøre, at du vil stå stærkere.

Hvad koster syn og skønsrapporten?

Prisen på en syn og skønsrapport afhænger af den specifikke uenighed. Når du henvender dig til os med din problemstilling, vil vi således tage udgangspunkt i den enkelte situation og afklare opgavens omfang, før vi fastsætter prisen.

Ønsker du at høre mere om vores syn og skøn, eller vil du have et uforpligtende tilbud på din opgave, er du naturligvis mere end velkommen til at ringe til os på 70 25 57 57 eller sende en mail til info@factum2.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at kontakte os.

Ring til os på 70 25 57 57, eller udfyld formularen - så kontakter vi dig inden for 24 timer på hverdage.

Kontakt - Ydelser